Rendőrségi

2016.06.07. 09:28

Nevelt lányát molesztálta már óvodáskorától

Nagykanizsa - Nevelt lányát molesztálta az a férfi, akit szexuális kényszerítéssel gyanúsítanak és a járásbíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezett.

Arany Gábor

A most 50 éves nagykanizsai B. Pál alaposan gyanúsítható azzal, hogy az 1998-ban született nevelt lányát rendszeresen szexuálisan molesztálta. A férfi 2004-től volt a gyermek anyjának élettársa és még óvodás volt a kislány, amikor esténként többször befeküdt az ágyába, simogatta, nemi szerveiket összeérintette. A férfi 2005-től rendszeresen szexuálisan molesztálta a gyermeket, felső tagozatos iskolás korától pedig már arra kényszerítette, hogy őt hetente orálisan elégítse ki, illetve a jelenlétében maszturbált.

A férfi ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött hozzátartozója, vagy nevelése, felügyelete, gondozása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt indult nyomozás.

A megyei főügyészség sajtószóvivőjétől, dr. Pirger Csabától kapott tájékoztatás szerint az egerszegi járásbíróság nyomozási bírája a kanizsai járási ügyészség előterjesztése alapján elrendelte a férfi előzetes letartóztatását egy hónapra. Tekintettel a bűnismétlés veszélyére és arra, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével veszélyeztetné az eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!