Rendőrségi

2015.07.28. 07:41

Tárolókból lopott

Nagykanizsa - A Nagykanizsai Rendőrkapitányság egy 25 éves férfi ellen javasolt vádemelést, aki a gyanú szerint több tárolóból lopott egy nagykanizsai lakóépületben.

A gyanú szerint 2015. április 4-én az esti órákban egy 25 éves nagykanizsai férfi Nagykanizsán, a Corvin utcában az egyik lakóépület alagsorában található tárolókat feltörte, onnan szeszes italt, kerékpárokat és egyéb használati eszközöket lopott el. Az egyik tároló feltörését egy házban lakó férfi észlelte, aki értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a fiatal férfit, és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra.

Forrás: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 25 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett nyomozási iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Címkék#Nagykanizsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!