Rendőrségi

2015.09.05. 05:06

Teljes útlezárás Nagykapornak külterületén

Közlekedési baleset miatt zárták le a 76-os főút érintett szakaszát.

Senki nem sérült meg abban a balesetben, ami 4 óra 40 perc körüli időben történt a 76-os főút 38-as kilométerszelvényében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy tehergépkocsi – eddig ismeretlen körülmények között – szalagkorlátnak csapódott és keresztbefordult az adott útszakaszon. A műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. Kerülni mindkét irányból érkezőknek Padár felé lehet.

A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók érkeztek a műszaki mentéshez. A kamiont áramtalanítani nem kellett, mivel az ütközésben az akkumulátorjai szétrobbantak. A tűzoltók lecsörlőzték a járművet a szalagkorlátról és rögzítették a tehergépjárművet a kamionmentő érkezéséig. A balesetben nem sérült meg senki.

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 76-os számú főút 38. kilométerszelvényében, ahol korábban baleset történt. A rendőrök a teljes útlezárást 2015. szeptember 5-én 6 óra 50 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!