Rendőrségi

2016.12.30. 08:09

Tört az üveg és a visszapilantó - Baleset szemtanúit keresik

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség.

A felhívásuk szerint 2016. december 26-án 20 órakor egy szürke színű Renault személyautó közlekedett Zalaszentiván irányából Zalaegerszeg felé és nekiütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő  Honda személygépkocsi bal oldalának, amitől  a Honda első ajtójának üvege kitörött. Az ütközéstől a Renault bal oldali visszapillantó tükre letört és a helyszínen maradt, a gépkocsi vezetője pedig megállás, adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

Kérik, hogy aki a balesetet látta vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy tegyen bejelentést a 92/311-510-es telefonszámon,illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!