Rendőrségi

2014.09.27. 07:31

Vásárlók verekedtek össze a kasszánál

Egy 42 és egy 38 éves férfi ellen vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság.

A gyanú szerint 2014. augusztus 24-én 15 óra 30 perc körüli időben a két férfi egy zalaegerszegi áruház pénztáránál állt sorban, miközben hangos szóváltásba keveredtek egymással. A vita tettlegességig fajult, melynek során az idősebb zalaegerszegi férfi többször megütötte a sorban mögötte várakozó fiatalabb, baktüttősi embert, aki emiatt nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A bántalmazott férfi ütéssel válaszolt vissza, mellyel nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést okozott vitapartnerének. A 42 éves férfi sérülése kapcsán magánindítványt terjesztett elő.

A rendőrséget az áruház biztonsági őre értesítette, majd a rendőrök a helyszínen elfogták, később pedig gyanúsítottként hallgatták ki a verekedőket. A két férfi a terhükre rótt bűncselekményeket elismerte, azonban egyikük azzal védekezett, hogy csak a családját védte a trágár szavaktól, míg a másik gyanúsított ittasságára hivatkozott.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya V.L.J. zalaegerszegi lakos ellen súlyos testi sértés bűntett, K.I. baktüttősi lakos ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolt vádemelést a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!