Rendőrségi

2015.09.30. 07:15

Viccnek indult, gyanúsítás lett a vége

A gyanúsított viccnek szánta megjegyzését, amit az élelmiszerbolt dolgozói azonban komolyan vettek.

Rövid idő alatt elfogták a nyomozók azt a férfit, aki 2015. szeptember 28-án  19 óra 40 perc körüli időben Zalaegerszegen, a Köztársaság útján lévő élelmiszerüzlet parkolójában ráijesztett az egyik eladóra. Azt mondta neki, hogy az üzlet előtti szemetesben van egy táska, ami robbanószert tartalmaz. Ezt követően a férfi autójával elhajtott a parkolóból. Az üzlet vezetője értesítette a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínt átvizsgálták, azonban ott robbanószert nem találtak. A nyomozók a végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként pár óra alatt azonosították a feltételezett elkövetőt, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Az 56 éves férfi a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el, azt mondta a rendőröknek, hogy viccnek szánta megjegyzését, nem gondolta komolyan.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. T. ellen közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!