Életmód

 • cikk kép

  Vendégünk

  A felnőtté válásról

  Honnét számítható valaki felnőttnek? Ha betölti a tizennyolcadik életévét, onnantól már hivatalosan is nagykorú. Kiadhatják neki az alkoholt, vehet magának cigarettát, aláírhatja a saját okiratait, nem kell engedély anyukától, apukától ahhoz, hogy bárhol bármit megtehessen.

 • cikk kép
  SÉTA - Testvérhiány

  Azt mondják, hogy aki egyke, annak nagyon jó a dolga. Egyedüli gyermekként a szülei által valószínűleg el van kényeztetve, mindent megkap, amit csak akar, sohasem kell osztozkodnia.

 • cikk kép
  SÉTA - Rátz tanár úr kollégája

  Aki valaha is részt vett fizikaórákon, bizonyára hallott a Mikola-csőről. Ez nem más, mint egy hosszú, színezett vízzel töltött üvegcső, melynek helyzete a vízszintestől a függőlegesig változtatható, és amelyben egy buborék mozoghat.

 • cikk kép
  SÉTA - Nem csak „digitális bennszülötteknek”

  Nagykanizsa –- Manapság furcsán nézünk, ha egy fiataltól ezt halljuk: „nem, én nem használom ezt a közösségi oldalt”. Sokakban ilyenkor még a kérdés is felmerül: melyik bolygóról jöhetett?

 • cikk kép
  SÉTA - Válogasd meg, hogy mit fogyasztasz el!

  Zalaegerszeg –- Manapság nem csak az orvosok, hanem a média is igyekszik az embert rábírni az egészséges táplálkozásra. Bármelyik bolt polcáról levehetjük a különböző biotermékeket, ám legfőképp az áruk miatt mégsem tesszük ezt.

 • cikk kép
  SÉTA - Internet, veszélyek

  Zalaegerszeg - Az internet nemcsak barátunk, de ellenségünk is. Pár hete hallottam egy figyelemfelkeltő előadást a veszélyességéről.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...