Söjtör

2017.02.08. 19:45

Tovább is gondozzák a Deák-kutat

Söjtör - Közgyűlést tartott a minap a falu polgárőr egyesülete. A civil szervezet 36 tagja (és 6, közösségi szolgálatát itt töltő fiatal) tavaly közel 3600 óra szolgálatot teljesített, ebből 319-et a rendőrséggel közösen.

Varga Andor

A tavalyi beszámoló meghallgatása és elfogadása, valamint tisztségviselők újraválasztása után a tagság döntött 2017-es tervekről – tájékoztatott a szervezet elnöke, Török Iván. Ezek közé bekerült fehér ingblúz és nadrág vásárlása a tagoknak, illetve folytatni szándékoznak a falu feletti szőlőhegyen található Deák-kút környékének fejlesztését is. Idén a mély völgyben található forráshoz vezető lépcsősor mellé korlátot építenének, illetve kialakítanának szalonnasütő helyet is.

Donáczy Dezső járási polgárőr koordinátor (jobbra) 80. születésnapja alkalmából is köszöntötte a söjtöriek újraválasztott titkárát, Oláh Gyulát. Hátul Könyves Gábor polgármester (balról) és Bencze László őrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság polgárőr összekötője
Fotó: Orsós Tibor

A közgyűlésen átadtak elismeréseket is: Butykó Béla, Eszter József és Szabó Ferenc 15 éves polgárőr szolgálatért kapott emléklapot, Butykóné Soós Magdolna, Ferencz I. László, Ferencz II. László, Molnár József, Orsós Tibor és Póka Krisztián pedig tavalyi kiemelkedő munkájáért részesült dicséretben. Zárásként a közösséget 9 éve vezető elnök, Török Iván kapott meglepetésajándékot a tagságtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!