• 1
 • cikk kép

  Az Albatrosz Győrben, a Kehidámák Siófokon remekelt

  Újabb zalai táncsikerek

  Kehidakustány/Zalaegerszeg - – Újabb zalai táncsikerekről kaptunk híreket. A megyeszékhelyi Albatrosz Táncegyüttes Győrben szerepelt, míg a Kehidámák Siófokon ért el sikereket.

 • cikk kép
  A ZTE KK és a MAFC szombati csatája előre is mutat

  Zalaegerszeg - – Szombaton olyan mérkőzésre készül a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapata, amelyet más szemmel kell majd nézni, mint egy sima bajnoki találkozót. A MAFC elleni, 18 órakor kezdődő csata a két együttes későbbi osztályozós párharcának egyik „felvezetése” is lesz.

 • cikk kép
  Zala megye hétvégi sportműsora

  Ezekre a sporteseményekre számíthatunk hétvégén Zala megyében:

 • cikk kép
  Megyei I.: Dobogósok csatája Hévízen

  Zalaegerszeg - – Kétharmadához érkezik a hét végén a megyei labdarúgó I. osztály küzdelemsorozata, szombaton több összecsapásra is sor kerül.

 • cikk kép
  Megyei II.: Pákára utazik a tavalyi bajnok Gutorfölde

  Zalaegerszeg -– A 20. fordulóval folytatódnak a küzdelmek a megyei labdarúgó II. osztályban is. Délen a tavalyi bajnok Gutorfölde látogat a listavezető Pákához, északon pedig az Alsópáhok–-Böde hozhat nagy csatát.

 • cikk kép
  ZTE NKK: Mackay fújta meg a riadót

  Zalaegerszeg - Az NB I A-csoportos női kosárlabda bajnokság 5-8. helyéért zajló csatározásaiban a a ZTE NKK a Szekszárd csapatát fogadta csütörtökön és az első félidei szoros állást követően a másodikban a zalaiak eldöntötték a maguk javára a találkozó sorsát.

 • cikk kép
  Szepetneki öröm - A magyar U19-es csapat nyert

  Szepetnek -– A keddi, a szlovéniai Muraréven aratott 2-0-ás győzelem után a magyar U19-es női labdarúgó-válogatott csütörtökön a dél-zalai településen látta vendégül Szlovénia hasonló korosztályú nemzeti együttesét.

 • cikk kép
  Az egerszegi és nagykanizsai vívók kitettek magukért az országos döntőben

  Zalaegerszeg -– Balatonalmádi adott otthont a vívók országos diákolimpiájának a tőr és a kard fegyvernemekben. Zalai szempontból sikeres döntő volt ez, hiszen egerszegi és kanizsai siker is született a további érmek mellett.

 • cikk kép
  Keleti vereségekkel kezdett a Vadmacskák

  Nagykanizsa -– Keleti túrával indultak a rájátszás küzdelmei a Kanizsai Vadmacskák SE számára a női kosárlabda-bajnokság második vonalában, a 9-16. helyért a kanizsaiak elsőként Debrecenben, másnap Miskolcon léptek pályára.

 • cikk kép
  A megyei III. osztály hét végi programja

  A hét végén is számos mérkőzésre kerül sor a megyei labdarúgó-bajnokság III. vonalában.

 • cikk kép

  Jól sikerült regionális judo versenyt rendeztek és fontos bejelentések is elhangzottak

  Telt ház a lelátón és a tatamikon

  Zalaegerszeg - – Nagy volt a sürgés a zalaegerszegi Liszt-iskolában, annak is a tornacsarnokában, ahol az I. Zalaegerszegi Regionális Judo Versenyt rendezték meg 246 indulóval. Ez a szám is jelzi, hogy a sportág egyre népszerűbb idehaza és Zalában is.

 • cikk kép
  A ZTE NKK csütörtökön a Szekszárdot fogadja

  Zalaegerszeg -– Megkezdi az élvbonalbeli női kosárlabda-bajnokságban az 5-8. helyéért zajló csatározásokat a ZTE NKK együttese, amely elsőként csütörtökön 17 órától Zalaegerszegen fogadja a Tolna megyeieket.

 • cikk kép
  ZTE FC - Haladás: Krisztoferért játszottak

  Zalaegerszeg – Jótékonysági labdarúgó mérkőzésen csapott össze három év eltelte után ismét a ZTE FC és a Haladás együttese, hiszen a zalaiak kiestek az élvonalból, de most nem is ez volt a fontos, hanem, hogy a két csapat is kivegye részét abból akcióból, ami egy ifjú egerszegi utánpótlás korú játékos, Horváth Krisztofer gyógykezelésének elősegítése miatt bontakozott ki.

 • cikk kép
  Szombaton rajtol a női bajnokság

  Zalaegerszeg - – Szombaton a Gyenesdiás–-NTE 1866 II mérkőzéssel kezdetét veszi a megyei női csökkentett pályaméretű labdarúgó-bajnokság 2014/2015-ös idényének tavaszi szezonja.

 • cikk kép
  Megyei III.: Győzelemmel kezdett az éllovas Zalabaksa

  A 12. fordulót rendezték a hét végén a megyei labdarúgó III. osztály Északi- és Nyugati-csoportjában.