• cikk kép
  Jó döntések kellenek - Nem kizárt, hogy „belenyúlnak” a keretbe is

  Zalaegerszeg - A nyolcadik fordulóban elkönyvelte a hetedik vereségét is a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabda együttese. Ez a szomorú valóság és az, ami szerdán Kaposváron történt: elfogadható játék után pillanatok alatt képes összezuhanni a csapat, így pedig esélye sem volt nyerni.

 • cikk kép

  NB II: két győzelem, egy vereség

  Gálázott a Hévíz

  Hévíz, Keszthely, Nagykanizsa - A kézilabda NB II-ben a legutóbbi forduló után a zalai csapatok mérlege: két győzelem és egy vereség.

 • cikk kép
  Megyei II - Három csapat is esélyes az őszi elsőségre északon

  Zala megye - A 15. fordulót rendezik a megyei labdarúgó II. osztályban a hét végén. Északon még három csapat küzd az elsőségért, míg délen a Páka és a Zalaszentmihály közül kerül ki az őszi bajnok.

 • cikk kép
  Norvégiai arany Kanizsára

  Nagykanizsa - Nagy Lajos és Szatmári Zsolt női utánpótlás válogatott edzők irányításával az ifjúsági (15-17 évesek) és junior (18-20-évesek) női keret Norvégiában vett részt a nemzetközi birkózó szövetség, valamint a norvég szövetség által rendezett „Kolbotn Kupa 2014” küzdelmein.

 • cikk kép
  Három zalai rangadó a másodosztályban

  Zalaegerszeg - A tekézők NB II-es osztályában három zalai rangadót is rendeztek. A dobogós Zalaszentgrót kiütötte a karosiakart, az N. Teke a Resznek otthonában győzött, a Lovászi nagy küzdelemben nyert a Kerettye ellen.

 • cikk kép
  Ősz végére összeáll a megyeválogatott

  Zala megye - Habár a hét végén rendezik a megyei labdarúgó-bajnokság, így az I. osztály utolsó fordulóját is, ám az őszi szezon nem ér véget ezzel. Pótolják a korábbról elmaradt találkozókat, a jövő hét végén pedig a Fentős Pál vezette megyeválogatott összeáll és Lipóton kezdi meg szereplését.

 • cikk kép

  Nem jött be ez sem...

  A ZTE KK villámigazolása sem segített a csapaton

  A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában nem jött be a Zalakerámia-ZTE KK számára a „titkos fegyver”, vagyis a villámigazolással szerződtetett újabb légiós játéka sem: a zalaiak a második félidőben összeestek és kikaptak Kaposváron is.

 • cikk kép

  Fölényes egerszegi siker

  A Z. Csuti biztosan vezet az NB I B-s csapatbajnokságban

  Nagykanizsa - A sakk NB I-es forduló mellett az NB I B-ben is rendeztek játéknapot legutóbb, melynek keretében zalai rangadót is vívtak, hiszen az Aquaprofit-NTSK II. a Z. Csuti-Hydrocomp SK csapatát fogadta a 2. fordulóban.

 • cikk kép
  Arany-és ezüstérem: egerszegi sikerek a birkózók diákolimpiáján

  Zalaegerszeg - A diák I. korosztályú birkózók diákolimpiai döntőjében nagyon jó zalai eredmények születtek Dunaújvárosban, hiszen egy arany- és egy ezüstérem került Zalába.

 • cikk kép
  Göcsej SK: idegenbeli bravúr

  Zalaegerszeg - A listavezetőt győzte le a Göcsej SK NB II-es férfi futsal csapata Győrben, amely így a második helyre szorult, a Göcsej SK pedig feljött a harmadikra.

 • cikk kép
  Női labdarúgás: Magabiztosan nyert az éllovas a zárófordulóban

  Zala megye - Az őszi zárófordulót rendezték a megyei női csökkentett pályaméretű labdarúgó-bajnokságban. A jövő hét végén az elmaradt meccseket pótolják.

 • cikk kép
  A megyei bajnokságban a Karos vezet

  Zalaegerszeg - Megkezdődött a sakkozók megyei I. osztályú csapatbajnoksága és két forduló után a legutóbbi bajnok Zalakaros vezet.

Magazinok