• cikk kép
  Pozitív élmények - A hévízi asztaliteniszezők elégedettek

  Hévíz - Két férfi és egy női asztalitenisz csapattal indult a tavalyi szezonban a Hévíz SK asztalitenisz szakosztálya, teljesítményükkel elégedettek, s az elmúlt héten elkezdték a felkészülést a következő bajnokságra.

 • cikk kép
  Válogatott Egerszegről

  Zalaegerszeg - A ZTE FC U16-os korosztályú játékosa, Horváth Marcell is meghívót kapott a válogatottba.

 • cikk kép
  ZTE FC: Szerdán horvát ellenfél

  Zalaegerszeg - Újabb felkészülési mérkőzés vár a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapatára, amely szerdán 17 órától a horvát Medimurje Cakovec (Csáktornya) együttesével találkozik.

 • cikk kép
  Gyenesre „költöznek” - Erős mezőnyt várnak az ob vasárnapi futamára

  Gyenesdiás/Kustánszeg - Abból a szempontból rendhagyó lesz a roncsderbi országos bajnokság vasárnapi futama, hogy a rendező a Kustánszeg SE lesz, viszont a viadalt vasárnap 9 órától Gyenesdiáson rendezik.

 • cikk kép

  A ZTE FC augusztus 7-én Utazik Újbudára az MK első fordulójában

  ZTE FC: Profi szerződés három fiatalnak

  Zalaegerszeg - A ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata hétfőn három saját nevelésű játékosával is profi szerződést kötött.

 • cikk kép
  Egyed Balázs ötödik az ifi vb-n

  Nagykanizsa - Egyed Balázs, a Kanizsai Birkózó SE ifjúsági korú birkózója a szlovákiai kadet világbajnokságon az ötödik helyen zárt a szabadfogásúak 50 kg-os súlycsoportjában.

 • cikk kép
  Hévíz várja a győrieket: A Győri Audi KC a Koprivnicával mérkőzik meg

  Hévíz - Augusztus közepén a világ legjobb női kézilabda csapata, a Győri Audi ETO KC lép pályára a hévízi sportcsarnokban, ellenfele pedig a 20-szoros horvát bajnok Podravka Koprovnica együttese lesz.

 • cikk kép
  Megerősödve készül az új szezonra a Göcsej SK futsal csapata

  Zalaegerszeg - Július közepétől edzésbe állt a zalaegerszegi Göcsej SK futsal csapata, amely az első NB II-es szezonját tudhatja maga mögött. Mindezt tanulóévnek is szánták, s kellő tapasztalattal és megerősített kerettel kezdték el a felkészülést a 2014/2015 bajnoki szezonra.

 • cikk kép
  Csütörtökön játszik a ZTE a Magyar Kupában

  Zala megye - A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőn elkészítette a labdarúgó Magyar Kupa 1. fordulójának pontos menetrendjét. A Hévíz augusztus 13-án fogadja a Ferencvárost.

 • cikk kép

  A fiatalokban bízva

  A ZTK-FMVas átalakul, de a dobogóról nem mond le

  Zalaegerszeg - A ZTK FMVas férfi teke csapata a második helyen zárt a Szuper Ligában, amely megfelel az erőviszonyoknak. A bajnok Szegedi TE kiemelkedett a mezőnyből, a Tisza-partiak pontot sem vesztve, veretlenül nyerték a bajnokságot. A zalaiak néhány nap múlva kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

 • cikk kép
  Bagonya emléktorna Bárszentmihályfán

  Négy együttes, a Mumor SE, a lentikápolnai Lenti TSZ SE, a Pórszombat és Bárszentmihályfa részvételével rendezték meg a Bagonya Kupa labdarúgó emléktornát a bárszentmihályfai városrész pályáján szombaton.

 • cikk kép
  Móricz Kupa: Potyognak a találatok

  Az előző hétvége után szombaton folytatódtak a kiskanizsai városrész kispályás foci tornájának, a 41. Móricz Kupának a küzdelmei. A műfüves pályán rendezett utcák, terek bajnokságán egyre élesebb a csata, már a felnőttek középdöntőjének mezőnye alakul a meccseken.

Magazinok