• cikk kép

  Két-három játékos jön

  ZTE FC: lesznek változások, jönnek és mennek is

  Zalaegerszeg – Még két hétig pihenőjét tölti a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapatának kerete, de aztán megkezdi a felkészülést a tavaszra. Kocsárdi Gergely klubigazgatót pedig aktuális témákban kérdeztük: elkészül-e az új műfüves pályájuk januárig, mikor indulhatnak a stadionban a munkálatok és miként változhat meg a keret összetétele?

 • cikk kép
  Teremfoci: Vasárnap újra Karácsony Kupa

  Zalaegerszeg – Vasárnap újra megrendezik a Karácsony Vándor Kupa utánpótlás teremlabdarúgó-tornát az egerszegi Városi Sportcsarnokban.

 • cikk kép

  Az ötödik helyen telelnek a női futsalosok

  Göcsej SK–DEAC: Lehetett volna iksz is

  Fordulatos mérkőzést vívott a Göcsej SK női futsalcsapata az NB II listavezetőjével és a DEAC – pótolva a kilencedik fordulóból elhalasztott mérkőzést – Egerszegen is nyert.

 • cikk kép
  Izgalmas meccsen nyertek a pólósok

  Egy mérkőzése elmaradt, így nyolc meccsel zárta az alapszakasz felét a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda együttese, mely ceglédi találkozóján szoros összecsapáson szerzett győzelmet, ezzel csoportjának negyedik helyén telelhet.

 • cikk kép
  Healy: a műtét megtörtént

  Zalaegerszeg – Nathan Healy, a Zalakerámi-a-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatának amerikai légiósa közösségi oldalán tett bejegyzésében erősítette meg, hogy műtéten esett át.

 • cikk kép

  Vasi siker Keszthelyen

  A Z+D Teremlabdarúgó Kupa újra magas színvonalat hozott

  A Balaton-parti városban immár 12. alkalommal rendezték meg a Z+D Teremlabdarúgó Kupát, amely joggal érdemelte ki az országos jelzőt, hiszen távoli városokból is érkeztek csapatok. A Csány-Szendrey ÁMK sportcsarnokában vasi siker született.

 • cikk kép
  Ökölvívás, teremlabdarúgás és látványtánc - Hétvégi sportműsor Zala megyében

  Zala megye - Változatos kikapcsolódást kínál a hétvégi sportprogram Zala megyében.

 • cikk kép
  Őszi bajnok a Göcsej SK a Nyugati-csoportban

  Zalaegerszeg – Idei utolsó bajnokiját is megnyerve, őszi bajnok lett a Göcsej SK NB II-es futsalcsapata a Nyugati-csoportban.

 • cikk kép

  Kritikus helyzetben...

  A ZTE KK minden tekintetben mélyponton van

  Kecskemét - – A kosárlabda NB I A-csoportjában a sereghajtó Zalakerámia-ZTE KK együttese nem tudott csodát tenni és nagyon sima mérkőzésen kapott ki a Kecskeméttől. A ZTE-nél minden szempontból nagy gondok vannak...

 • cikk kép
  Jótékonysági teremfocitornát szerveztek

  Nagykanizsa - – Jótékonysági teremfocitornát szerveztek az újpesti kötődésű, érzelmű drukkerek (köztük az UTE Baráti Kör) a Zsigmondy-csarnokban: az 1885 Kupa küzdelmeit bonyolították és a kakukktojást a helyi fradisták formációja jelentette.

 • cikk kép
  A Nagykanizsai Vadmacskák az ötödik helyről várhatják a folytatást

  Nagykanizsa -– Ha jobb a koncentráció, akár két sikerrel is zárhatta volna az évet a Kanizsai Vadmacskák női amatőr NB I-es kosárlabda csapata.

 • cikk kép

  Tavasszal visszajönnek

  A jorkyball NB I Egerszegen is bemutatkozott

  Zalaegerszeg – A jorkyball sportágnak már van NB I-es pontvadászata idehaza. Ennek a harmadik fordulója zajlott le vasárnap megyeszékhelyünkön.

Magazinok