Sport

 • cikk kép
  "Vaspapucsos" vándorcirkusz

  Minden egyes alkalommal, amikor a nézők kezébe nyomják a brosúrát, jelölik rajta, hányadik - valamilyen bajnoki rendszerben megrendezett - futamot láthatják a salakmotor-sport szerelmesei a muracsányi (Gorican), vagy inkább murakirályi (Donji Kraljevec) oválon...

 • cikk kép
  Elmaradt az Andráshida meccse

  A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a szezon utolsó előtti, 33. fordulóját játsszák a hétvégén. A két érintett zalai csapat mérkőzését egyaránt tegnapra írták ki.

 • cikk kép
  Ezüstérmes a magyar férfi teke-válogatott

  A második helyen végzett a németországi Heidenheimben szombaton befejeződött teke csapat-világbajnokságon a magyar férfi válogatott.

 • cikk kép
  Sportgála: átadnak díjakat, érmeket és műszereket is

  Hévíz - A vasárnap 10 órakor kezdődő hagyományos sportgála keretében nyilvános kézilabdaedzés kezdődik 10.30-kor a sportcsarnokban.

 • cikk kép
  Világbajnoki döntőben a magyarok

  A magyar férfi teke válogatott bejutott a németországi Heidenheimben zajló csapat-világbajnokság döntőjébe.

 • cikk kép
  Labdarúgó NB II: Dunaújvárosban találkozik a Vác és a ZTE

  Zalaegerszeg - A labdarúgó NB II-ben az utolsó előtti forduló következik, melyben a ZTE FC számára eldől, hogy marad-e esélye megszerezni a hatodik helyezést. Vasárnap (18.00) Dunaújvárosban ugyanis azzal a Váccal csap össze, amely éppen 6. és öt ponttal áll a zalaiak előtt.

 • cikk kép
  Egyenlített az Alba a ZTE KK ellen

  Zalaegerszeg - Az egerszegi szurkolók fantasztikus hangulatot teremtettek a férfi kosárlabda bajnoki elődöntő második, péntek esti találkozójára. A Zalakerámia-ZTE KK arra készült, hogy hazai pályán is legyőzze az Alba Fehérvár csapatát, de nem sikerült. Nyertek a fehérváriak és egyenlítettek (1-1) a párharcban.

 • cikk kép
  Nagy csata és ukrán siker a sakkfesztiválon

  Zalakaros - Pénteken befejeződött a 36. Zalakaros Sakkfesztivál, melyen 29 ország több mint háromszáz sakkozója vett részt. Az év magyarországi viadalán nem mindennapi végjáték után ukrán győzelem született, Alexander Zubov jóvoltából.

 • cikk kép
  Hétvégi sportesemények Zala megyében

  Ajánlat a hétvége sporteseményeiről.

 • cikk kép
  Még két fordulót rendeznek a megyei labdarúgó-bajnokság mindkét osztályában

  ZALAEGERSZEG A labdarúgó megyei bajnokság valamennyi osztályában már csak két forduló van hátra a 2016-2017. évi sorozatból. Az I. osztályban úgy tűnik, eldőlt a bajnoki cím sorsa azzal, hogy a Nagykanizsa legutóbb nyert, ám matematikailag a Csács-NSE még beérheti. A harmadik hely sorsa szempontjából viszont sorsdöntő is lehet a hét végi forduló.

 • cikk kép
  Csoportelsők a férfiak - A teke vb-n pénteken a negyeddöntők következnek

  DETTENHEIM Csütörtökön befejeződtek a csoportmérkőzések a németországi Dettenheimben zajló teke csapat világbajnokságon. Férfi válogatottunk csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe.

 • cikk kép
  Megjósolhatatlan a Zalakaros Sakkfesztivál végeredménye

  ZALAKAROS Pénteken ér véget a 36. Zalakaros Sakkfesztivál. Az utolsó forduló előtt megjósolhatatlan, ki nyeri az év hazai versenyének is nevezett viadalt.

 • cikk kép
  A hétvégén újra Olajos Kupa

  BÁZAKERETTYE Pénteken kezdődik és vasárnapig tart a megye egyik legpatinásabb tekeversenye, a már több mint ötvenéves múltra visszatekintő Olajos Kupa, ami 11. éve a Lukvár Ferenc Emlékverseny címet is viseli.

 • cikk kép
  Két élcsapatot is „elkapott” a remek formában lévő Gyenesdiás a megyei női bajnokságban

  ZALAEGERSZEG A megyei női labdarúgó-bajnokságban újabb két fordulón jutott túl a mezőny. Mindenképpen figyelemre méltó a Gyenesdiás remeklése, amely két élcsapatot, a Zalaapátit és az NTE 1866-ot is megverte.

 • cikk kép
  A III. osztály programja

  Hétvégén összecsapnak a megyei III-as csapatok.

 • cikk kép
  Pénteken folytatódik a férfi kosárlabda elődöntő

  ZALAEGERSZEG Igazán megünnepelni sem volt ideje szerdai sikerét a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasainak, máris itt a folytatás az Alba Fehérvár ellen. Pénteken 19 órától a Zalakerámia Sportcsarnokban csapnak össze a felek és akinek jut hely, minden bizonnyal parázs összecsapást láthat majd.

 • cikk kép
  Megyei III.: A Közép-csoportban már biztosan bajnok a Botfa

  ZALAEGERSZEG A hét végén a 28. fordulót rendezték a megyei labdarúgó III. osztály Keleti- és Közép-csoportjában.

 • cikk kép
  Íjászok arany- és bronzérme Lendváról

  HÉVÍZ Gyakorlatilag minden hétre esik egy-egy íjászverseny akár idehaza vagy külföldön, és a Hévíz SK sportolói ezeken rendre ott vannak a lőállásban. Legutóbb a szlovéniai Lendva volt a helyszín.

 • cikk kép
  Tartalmas napokat töltöttek a Délvidéken

  NAGYKANIZSA A közelmúltban a délvidéki Óbecsén rendezte meg az Európai Sport Hagyományőrző Egyesület, a Dr. Mező Ferenc Olimpiai Baráti Kör és a helyi önkormányzat a 43. Nemzetközi Sporttörténeti Konferenciát.

 • cikk kép
  Ezüstérmes lett a Hévíz SK

  HÉVÍZ A tabella második helyén zárta a női kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjának küzdelmeit a Hévíz SK együttese.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...