• Mozdulj Balaton Gyenesdiáson
  Sport

  Mozdulj Balaton Gyenesdiáson

  Gyenesdiás - Az idei „Mozdulj Balaton” sportos programsorozat a természetes dolgok magától értetődő egyszerűségével vette kezdetét szombaton.

 • 1
 • cikk kép
  Ünnepi torna 16 csapattal

  Zalakaros - Szombaton kezdetét vette az idén ötven esztendős gyógyfürdő apropóján rendezett stranfoci torna küzdelemsorozata.

 • cikk kép

  A hőség sem tántorította el a csapatokat a versenyzéstől

  Elkezdődött a strandröplabda bajnokság

  Rekkenő hőségben kezdődött el az idei strandröplabda szezon első fordulója az Aquacity homokos pályáin.

 • cikk kép
  Kokó és Madár a kapornaki edzőteremben

  Nagykapornak - – A településen működő Fight-Tech Boxen Nagykapornak egyesületnél híres látogatók jártak: a közelmúltban Kovács „Kokó” István és Erdei Zsolt is felkereste az edzőtermüket.

 • cikk kép
  Értékes zalai helyezések - Matyasovszky és Molnár ötödik, Lengyel hatodik az ob-n

  Nagykanizsa, Zalaegerszeg - – Az úszók Győrben zajló 67. Országos Felnőtt Bajnokságán (egyben Széchy Tamás Emlékverseny) a nagykanizsai Molnár Flóra csütörtöki meglepetés-ezüstérme után tegnap némileg csendesebb, de annál „munkásabb” napja volt a zalai indulóknak.

 • cikk kép
  Sok munka vár az NB II-es rajtig a ZTE FC-re

  Zalaegerszeg - – A vártnál nagyobb veszteséggel zárta első nyári felkészülési mérkőzését a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata. A Puskás FC elleni 0-6 mellett két sérülés is gondot okoz Egerszegen.

 • cikk kép
  Fél tucat gólt lőtt a Puskás FC a ZTE-nek

  Gornje Radgona - Csütörtökön a szlovéniai városban mérkőzött meg egymással felkészülési találkozón az élvonalbeli Puskás Akadémia FC és az NB II-es ZTE FC együttese és biztosan győzött az ausztriai edzőtáborától ezzel a találkozóval búcsúzó PAFC csapata.

 • cikk kép
  Szenior lábtollabda: zalai bajnoki címek

  Nagykanizsa - – Mohácson rendezték meg a 15. Lábtoll-labda Szenior Országos Bajnokságot, 8 egyesület 32 versenyzőjének részvételével. Zalából mindhárom lábtollas klub (Cserszegtomaj, Nagykanizsa, Szepetnek) játékosai indultak, és összesen négy bajnoki címet hódítottak el.

 • cikk kép
  Szűcs Valdó az U23-as Eb-n

  Zalaegerszeg - Az U23-as atlétikai országos bajnokság után Spiriev Attila szövetségi kapitány kijelölte a korosztály Európa-bajnokságára utazó magyar válogatottat.

 • cikk kép
  Első osztályú csapatok is neveztek - Szombaton kezdődik a Decathlon strandrölabda bajnokság Zalaegerszegen

  Zalaegerszeg - A ZTE Röplabda Klub és az Aquacity rendezésében július 4-én rajtolaz idei strandröplabda bajnokság, a hatodik a sorban. Merth Attila a röplabda klub elnöke elárulta: nagy reményekkel indulnak neki a szezonnak.

 • cikk kép
  Minden meccs egy osztályozó - Sok év után ismét a kiemelt bajnokságban a ZTE FC utánpótlása

  Zalaegerszeg - Nem akármilyen izgalmak után harcolta ki a ZTE FC U17-es együttese a kiemelt bajnokságban való szereplést. Ráadásul a gárda az U16-os és az U19-es csapatot is magával viszik a legjobbak közé. Szabó Zsolt edző játékosaival örül a sikernek, de tudja, hogy nagyon kemény kihívások várnak rájuk.

 • cikk kép
  Akár elgörbült váltóval is - Négy diákolimpiai MTB-érem a ZKSE-Zöld Irány versenyzőitől

  Zalaegerszeg - – Két arany és két ezüstérem – távirati stílusban így összegezhető a megyeszékhelyi ZKSE-Zöld Irány kerékpáros gyerekcsapatának szereplése a mountain bike diákolimpia közelmúltban lezajlott országos döntőjén.

 • cikk kép

  Debrecenben véget ért a zalaiak amerikaifutball-szezonja

  Tud többet is a Ragadozók

  Zalaegerszeg - – A Zala Predators amerikaifutball-csapata kikapott Debrecenben, így nem tudta beverekedni magát a divízió II-es magyar bajnokság döntőjébe.

 • cikk kép
  Rajt a Puskás FC ellen - Szlovéniában játssza első edzőmeccsét a ZTE

  Zalaegerszeg -– Csütörtökön 18 órakor a szlovéniai Gornja Radgonában az élvonalbeli Puskás Akadémiával játssza első nyári felkészülési mérkőzését a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata. Csank János vezetőedző már számíthat az új érkezőkre is ezen az első fellépésen.

 • cikk kép
  Horváth Roland: Csákvárról a ZTE FC-be

  Újabb játékos leigazolását jelentette be a ZTE FC vezetése. A 21 esztendős támadó, Horváth Roland is csatlakozik Csank János együtteséhez, akivel két éves megállapodást kötöttek az egerszegiek.

 • cikk kép
  Nemzetközi csapatversenyen vettek részt a zalai horgászok

  Kerkaszentkirály – Egy nemzetközi sorozat részeként a szlovéniai Dornaván vettek részt a múlt hétvégén a kerkaszentkirályi Kerka Horgász Egyesület tagjai.