• Arany- és ezüstérem a világkupa-viadalon
  Sport

  Arany- és ezüstérem a világkupa-viadalon

  Nagykanizsa - Bicsák Bettina, a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE mozgássérült asztaliteniszezője remekül szerepelt Barcelonában, a III. Para TT Spanish Open elnevezésű világkupa versenyen.

 • 1
 • cikk kép
  Először érkezett, győzött

  Keszthely – Hujbert Flórián nyerte meg az immár 35. alkalommal megrendezett Nemzetközi Sakkversenyt, mely egyben a VII. Dr. Hévízi László Emlékverseny is volt.

 • cikk kép
  Mozdulj Balaton! - Siófok lett idén a legsportosabb település

  Tegnap Vonyarcvashegyen a Lido strandon került megrendezésre hagyományosan és immár 12. alkalommal a Mozdulj Balaton Sporttalálkozó záró rendezvénye.

 • cikk kép
  Kellett az Ajkának a sokk

  A 49. percben kiállították a hazaiak kapusát, majd olyan dolog történt, amire nem sokan számítottak. Az FC Ajka átvette a kezdeményezést és szezonbeli első sikerét aratta a labdarúgó NB III-ban. A találkozóról élőben tudósítottunk!

 • cikk kép

  Tartani a lendületet - Az éllovas ellen vasárnap is bátran játszana a ZTE FC

  Zalaegerszeg - Rangadót vív vasárnap egymással az NB II éllovasa, a Balmazújváros és a ZTE FC. A mérkőzést 18.30-tól rendezik a hajdúsági településen, ahová az egerszegiek most is úgy utaznak el, hogy szeretnék elhozni mind a három pontot.

 • cikk kép

  Konkrét célt most nem tűztek ki

  Zalaegerszeg - A hét végén elrajtol az NB II-es női labdarúgóidény. Az MLSZ döntésének eredményeként egycsoportos lesz a bajnokság. A tizenkét csapatos mezőnyben már csak a ZTE FC szerepel, az NTE 1866 nem nevezett.

 • cikk kép
  Jánosa Tibor "„hazatér”"

  Zalaegerszeg - A labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában mindkét zalai együttes idegenben szerepel. A Hévíz kapusának, Jánosa Tibornak biztosan különleges élmény lesz szombaton Ajkán fellépni.

 • cikk kép

  Vasárnap a döntő következik a díjugratóknál

  Nagykanizsa - A Zala megyei díjugrató bajnokság az utolsó fordulójához, egyben döntőjéhez érkezett, melynek helyszíne vasárnap 10 órától ismét a Csónakázó-tónál található pálya lesz.

 • cikk kép

  A vb is reális elképzelés

  Nagykanizsa - Az augusztus elején a dél-zalai városban rendezett Naviga M-szekciós, vagyis motoros hajtású hajómodellező Európa-bajnokság zárultával derült ki, hogy a város jövőre akár világbajnokságot is rendezhet. Arra voltunk kíváncsiak, vajon erre mennyi esély van.

 • cikk kép
  Játszani jobb lett volna - Jövő csütörtökön ingyenes lesz a megismételt meccs

  Zalaegerszeg - Felvetődött a másnapi újrajátszás gondolata is, ám gyorsan elvetették ezt, hiszen nagyon sűrű a program a labdarúgó NB II-ben. A szerdai, félbeszakadt ZTE FC-Cegléd találkozót jövő csütörtökön pótolják, s minden bizonnyal ingyenes lesz a szurkolók számára.

 • cikk kép
  A megyei III. osztály hétvégi programja

  A labdarúgó megyei III. osztály valamennyi csoportjában teljes fordulót rendeznek a hét végén. Íme a szombati és a vasárnapi menetrend.

 • cikk kép
  Keszthelyen a helyzet változatlan

  Keszthely - A Balaton-parti városban zajló 35. Nemzetközi Sakkverseny-Hévízi László Emlékversenyen nem sok változás van az előzőekhez képest.

 • cikk kép

  Új szereplők a női bajnokságban

  A jövő hét végén veszi kezdetét a női csökkentett pályás labdarúgó megyei bajnokság. A legutóbbi ki-íráshoz képest három új szereplője lesz a pontvadászatnak, a Göcsej SK, a Pakod és a Nova.

 • cikk kép

  Magyar Kupa: A Nagykanizsa és a Zalakomár főtáblás

  Gellénháza/Nemesapáti - A labdarúgó Magyar Kupa megyei sorozatában lejátszották az elődöntőket. A két győztes, a Zalakomár és a Nagykanizsa már az országos táblára jutott, a harmadik továbbjutó sorsáról a jövő szerdán (17.30) rendezendő Csács-NSE-Gellénháza találkozó hivatott dönteni.

 • cikk kép
  MEGYE I: Szepetneken a Lenti, egymás ellen a "„kupacsapatok”"

  A labdarúgó megyei bajnokság I. osztályában még csak a 3. fordulót rendezik a hét végén. Talán nem túl korai rangadónak nevezni például a Szepetnek-Lenti TE találkozót ebből a körből, s emellett is még akadnak érdekesnek ígérkező találkozók.

 • cikk kép
  XII. Mozdulj Balaton találkozó Vonyarcon

  Vonyarcvashegy - Szombaton, a XII. Mozdulj Balaton Sporttalálkozóval ér véget az idei Mozdulj Balaton szabadidős programsorozat. A szervezők immár hagyományosan Vonyarcvashegyre, a Lidó strandra várják a 36 résztvevő strand együtteseit.