• cikk kép
  ZTE NKK–DVTK Miskolc: A bravúr ezúttal elmaradt

  Újabb élcsapatot fogadott a ZTE női kosárlabda csapata az élvonalban. Ezúttal azonban nem sikerült a házigazdáknak felborítani a papírformát.

 • cikk kép
  Megyefoci - Van egy öttalálatos: Tóth László a nyertes...

  A labdarúgó megyei bajnokság 15. fordulójában szombaton öt mérkőzést rendeztek. A nap gólvágója az andráshidai Tóth László, aki ha lottózik és úgy ért volna el öt találatot, biztosan kiugrana a bőréből, de persze így sem szomorkodik.

 • cikk kép
  ZTE FC - Kaposvár: Győzelem, de Lendvai Miklós jobb játékot várt

  A labdarúgó NB II utolsó őszi mérkőzésén a ZTE együttese a Kaposvári Rákóczi együttesét fogadta és a zalaiak hosszú idő után újra győzelemnek örülhettek.

 • cikk kép
  A ZVMK egy újabb szakágban „hozott” aranyat Zsömle Péter révén

  Zalaegerszeg -– A modellezés sportágon belül újabb szakág küzdelmeiben fejeződött be az országos bajnokság idei sorozata és az egerszegi Zsömle Péter bajnoki címet ünnepelhetett.

 • cikk kép
  Hazai siker a Kiss Róbert Emlékversenyen

  Kiss Róbertre emlékeztek a zalaegerszegi súlyemelők, a róla elnevezett emlékversennyel a Városi Sportcsarnokban. A szakembernek döntő szerepe volt abban, hogy a megyeszékhelyen 1965-ben elindulhasson a súlyemelő sportág.

 • cikk kép
  A ZTE a Kaposvár ellen zárja az őszt, és már nagyon nyerne

  Zalaegerszeg -– Az őszi utolsó fordulót rendezik meg a labdarúgó NB II-ben, így a 15. forduló következik. A ZTE FC szombaton (14.00) hazai pályán zárja az őszt, méghozzá a hozzá hasonlóan hosszú-hosszú éveken át az egykor szintén élvonalbeli Kaposvár ellen.

 • cikk kép
  Bravúr után újra hazai pályán a ZTE NKK

  Zalaegerszeg - Az élvonalbeli kosárlabda bajnokságban ezúttal csak a női vonalon lesznek érintettek a zalai csapatok: szombaton 16.30 órától a ZTE NKK az Aluinvest DVTK Miskolc együttesét látja vendégül. Gáll Tamás, a zalaiak vezetőedzője a lelátóra kényszerül...

 • cikk kép
  Kemény meccsen a Kanizsa VSE

  Nagykanizsa – Ismét egy kemény meccs várt a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabdázóira és Miskolcon érvényesült is a papírforma, az MVLC nagyon simán nyerte a találkozót.

 • cikk kép
  Az N. Izzóé a két pont

  Nagykanizsa – A szeptemberi Nagykanizsai Izzó SE – Pécsi VSE II NB II-es férfi felnőtt kézilabda bajnokin a vendégcsapatban két játékos jogosulatlanul szerepelt, ezért a szövetség törölte a pályán elért – egyébként pécsi győzelmet hozó – végeredményt és 10-0-s gólkülönbséggel a két pontot utólag az Izzó SE kapta.

 • cikk kép
  Foci, teke, kosárlabda - Hétvégi sportműsor Zala megyében

  Zala megye - Változatos kikapcsolódást kínál a hétvégi sportprogram Zala megyében.

 • cikk kép
  Megyei I - Egy hetet csúszhat az őszi bajnokavatás

  Zala megye - Az őszi zárófordulóhoz érkezett a megyei labdarúgó I. osztály küzdelemsorozata. Még három csapat, az Andráshida, a Hévíz és a Lenti is esélyes az őszi bajnoki címre.

 • cikk kép
  Jó döntések kellenek - Nem kizárt, hogy „belenyúlnak” a keretbe is

  Zalaegerszeg - A nyolcadik fordulóban elkönyvelte a hetedik vereségét is a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabda együttese. Ez a szomorú valóság és az, ami szerdán Kaposváron történt: elfogadható játék után pillanatok alatt képes összezuhanni a csapat, így pedig esélye sem volt nyerni.

Magazinok