Sport

2014.04.09. 12:54

A hetedik Izzó-siker

A kézilabda NB II-ben a Hévíz női együttese ezúttal kikapott, míg az N. Izzó SE férfi csapata folytatta győzelmi sorozatát. A KGDSE ezúttal szabadnapos volt.

NB II Dél-nyugati-csoport, nők:

Bp. Vasas II–Hévíz 28-25 (19-11)

Budapest, Fáy utca 100 néző. Jv.: Pauló, Timár.

Hévíz: Lancz – Borsi 2, Fehér 7, Papp 1, Klász 8, Pék P. 1, Czigány 4. Csere: Molnár, Iglódi (kapusok), Gliba, Holczbauer, Földesi 1, Kovács, Lakatos, Gáspár 1. Edző: Pécsi Zsolt.

A gólrekorder Tóth Máriát nélkülöző hévíziek kapusa Molnár Anna a 11. percben szenvedett sérülést, és azonnal kórházba kellett szállítani. A hazaiak már 9 góllal is vezettek, de a Hévíz egyszer még feljött egy gólra, de ziccereket hibáztak, így nem sikerült a fordítás. Jó: Czigány.

 

NB II Dél-nyugati csoport, férfiak:

N. Izzó SE–Mecsek Takarék SE 30-24 (14-10)

Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Baranyai N., Baranyai Zs.

Izzó SE: Tóth Á. – Füle 2, Kiss G. 4, Csató 3, Tompek 3, Szabó G. 13, Senger. Csere: Dencs Balázs (kapus), Musits N. 4, Kovács B., Sziva, Felde, Korcsmáros B., Nagy B. 1. Edző: dr. Woth Péter.

A kanizsai csapat fokozatosan lépett el, kapusuk, Tóth Ákos is remekelt és a második játékrészben tovább nőtt a vendéglátók előnye. Az utolsó negyedórára fordulva már 9 találat volt a különbség (30-21). A sorozatban megnyert hetedik találkozó (egyben a tizedik hazai siker) a közönség vastapsával zárult. Jók: Tóth Á. (kapus), Musits N., Csató, Szabó G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!