Sport

2014.11.07. 15:20

Duplázik a ZTK csapata

Zalaegerszeg - A tekézők szuper Ligájában két hét szünet után folytatódnak a küzdelmek, ráadásul a ZTK-FMVas férfi együttese a mostani hét végén duplázik és rangadó vár rá, ahogy a ZTE-ZÁÉV TK női együttesére is.

Kerkai Attila

Hazai pályán szerepel a ZTK-FMvas, ráadásul ezen a hét végén kétszer is: szombaton 12 órától az örök rivális szeged érkezik, majd vasárnap 10 órai kezdéssel az újonc Kazincbarcika a vendég.

– Erre a hét végére eredetileg csak a Szeged jutott volna csapatomnak, de a Kazincbarcika kérte, hogy előbb játsszuk le kettőnk találkozóján, így vasárnap következik ez az összecsapás – mondta el a módosítás okáról fehér László, a ZTK játékos-edzője. – A Szeged elleni mérkőzésünk rangadó lesz, még úgy is, hogy jelenleg a Tisza-partiak kerete erősebb, hiszen mi a fiatalítás jegyében kezdtük ezt az évet. Azt gondolom viszont, hogy a szeged tart tőlünk, mi pedig tőlük, hiszen hagyományosan nagy csatákat vívtunk eddig is egymás ellen, s a napi forma is dönthet. Vasárnap, az újonc Kazincbarcika ellen viszont kötelező számunkra a siker.

Fehér László több fronton is érintett a sportágon belül, s a legfontosabbat megtartotta: ő is beszáll a játékba, ha kell. Fotó: Katona Tibor

Zalaegerszegen szombaton két eddig még százszázalékos csapat találkozik, hiszen a Szeged és a ZTK is 8-8 sikert ért el eddig vereség nélkül.

Ugyanígy rangadó következik a női Szuper Ligában is. A Rákoshegy I. és a ZTE-TÁÉV TK is hibátlan a bajnokságban, ám most összecsapnak, méghozzá szombaton, a fővárosban.

S ha már a nők szóba kerültek, előzőleg pedig Fehér László nyilatkozott, a tekeszövetségben pénteken arról is döntöttek: 2015. május 31-ig Fehér László irányítja a női válogatott munkáját is. Méghozzá azért, mert az egerszegi szakember a férfi válogatott szövetségi kapitányi posztját is ellátja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!