Sport

2014.12.08. 16:35

A Mayer-család sikerei

Zalaegerszeg - A Magyar Modellező Szövetség a minap hivatalosan is közzétette a körpályás sebességi autómodellek 2014. évi országos bajnokságának végeredményét. Az egerszegi Mayer család két arannyal és egy ezüsttel gazdagodott.

Kerkai Attila

Az évközi futamok alapján alakult ki a modellezők eme ágában is a bajnokság vég-eredménye, és a Zalaegerszegi Városi Modellező Klub három tagját nemcsak egyesületi, hanem családi kötelék is összefogja. A Mayer család ugyanis nagyon jól szerepelt, mégpedig a következő eredmények alapján.

A „családi képen” (balról): Mayer Hajnalka, Imre és Viktória. Fotó: a szerző

Mayer Viktória a 3,5 köbcentiméteres VMRC kategória bajnoka lett, az ezüstérmet pedig húga, Mayer Hajnalka szerezte meg. Az ifjú hölgyek sikereiben természetesen nagy szerep jut édesapjuknak, Mayer Imrének is, aki az autómodellek versenyekre való felkészítését végzi. Nem mellesleg, az édesapa is országos bajnok lett, ám neki ehhez most „vízre kellett szállnia”, ugyanis a 7,5 kcm-es hajómodelljével szerzett országos bajnoki címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!