Sport

2015.06.16. 16:05

Regionális Kupa a gyenesdiási BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub lőtéren

Gyenesdiás - A zalaegerszegi első forduló után a gyenesdiási BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub lőtéren rendezték meg a Regionális Kupa második megmérettetését.

Kerkai Attila

A dunántúli Regionális Kupában négy versenyhelyszín összesített eredménye alapján hirdetnek végső győzteseket puska és pisztoly versenyszámokban. A legutóbbi házigazda keszthelyi BEFAG LK junior világbajknok futócéllövője, Major Veronika a légpisztoly 40 lövéses versenyszámban kiváló eredménnyel nyert (370 kör). A verseny színvonalát emelte a szintén Eb-érmes győri kiválóság, Boros László, aki a légpisztoly 60 lövésben diadalmaskodott.

A PLE Zalaegerszeg versenyzője, Havasi Ferenc többszörös országos bajnok a kispuska 30 lövés (272 kör) után a légpuska 20 versenyszámban ért el országos csúcs feletti eredményt (191 kör) amellyel begyűjtötte a 2. aranyérmét is. Szabó Béla aki szintén a PLE Zalaegerszeg versenyzője a szabadpisztoly 50 m-es versenyszámban lett első (177 kör), ugyanitt Góra Máté (PLE Zalaegerszeg) lett a második. Keczeli Zoltánné a BEFAG Keszthely versenyzője pedig három pisztolyos versenyszámban is diadalmaskodott.

A verseny zárásaként a rendezőség vendégül látta a versenyzőket egy ebédre majd az érmek kiosztására is sor került, s hamarosan következik a döntő is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!