Sport

2016.06.14. 16:55

Czinger továbbra is a ZTE KK-ban

Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapatának vezetése megegyezett Czinger Zoltánnal, így a 215 cm magas center újabb egy évre írt alá az egerszegiekhez.

Kerkai Attila

A bajnokságban 5. helyen végeztt Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapatánál továbbra is zajlanak az egyeztetések következő idény keretének kialakításáért. Az eddigi igazolások mellett Stárics Kornél ügyvezető arról tájékoztatott, hogy újabb egy évre szerződést kötöttek Czinger Zoltán centerrel. Ami a többieket illeti, Velkey János és Mohácsi Máté kapott ajánlatot a klubtól, de az ő esetükben még nem értek véget a tárgyalások.

Czinger Zoltán a következő szezonban is a ZTE KK-t erősíti Fotó: Pezzetta Umberto

Ami a légióskontingenst illeti, a szakmai stáb keresi a lehetséges jelölteket. Jelen pillanatban úgy fest a helyzet, hogy az elmúlt idényben látott külföldi kosarasok közül egyet sem tud megtartani a klub, ami a remek szezonnak is köszönhető, hiszen valamennyien jól teljesítettek, így az áruk is megnőtt, amivel jelenleg a ZTE KK nem tud versenybe szállni újbóli megszerzésükért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!