Sport

2016.11.16. 17:17

Húsz perc alatt kaptak hatot

Zalaegerszeg - Az NB II-es női labdarúgó-bajnokság soros fordulójában hazai pályán játszott a ZTE FC. A házigazdák a hajrában szenvedtek súlyos vereséget.

Zalai Hírlap Sport

ZTE FC-Vasas Femina 0-6 (0-0)

Zalaegerszeg, 50 néző. Jv.: Vizi. NB II-es női labdarúgó-mérkőzés.

ZTE FC: Fülöp - Tolnay, Major, Györgyfalvay, Király L.,- Császár, Király R., Németh (Lukács), Gángó - Gáspár, Szegedi. Edző: Jandovics Jenő.

Az ötödik helyen tanyázó fővárosiak ellen hosszú ideig jól tartotta magát a fiatalok egész sorát felvonultató hazai együttes. Döntetlen állásnál mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, a ZTE még kapufát is rúgott. A második félidőben az utolsó húsz perc elején 11-esből szerzett vezetést a vendégcsapat. Ettől - az addig fegyelmezetten és jól játszó - zalaiak megzavarodtak, s a vendégek húsz perc alatt mértek súlyos vereséget a hazaiakra.A ZTE FC a mérkőzés nagy részében egyenrangú ellenfele volt a Vasasnak. A vendégek vezető gólja után látványosan összeomlottak a zalai lányok.

Jandovics Jenő: „A találkozón kiütközött, hogy nagyon fiatal csapatom van, amely még nem bírja el a nagy lelki megterhelést. A vendégek 11-esből megszerzett vezetése után nem bírtuk el az ezzel járó pszichés nyomást. Teljesen szétestünk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!