Sport

2017.02.28. 18:20

Két ötszettest nyertek meg - Fordulót rendezett a ZTE RK a férfi röplabda NB II-ben

Zalaegerszeg - Az NB II-es röplabdabajnokság kuparendszerben zajlik. Az idei első fordulót a ZTE Röplabda Klub rendezte meg a hét végén, az Ostoros-csarnokban.

Jóna István

A hazaiak első mérkőzésükön hullámzó teljesítménnyel, de nagy akarással nyertek.

Szese Győr-ZTE RK

2:3 (-13, 22, -20, 20, -13)

ZTE RK: Horváth R., Németh B., Molnár B., Koós, ifj. Gyenes, Gőczi. Csere: Horváth D., Légrádi (liberó). Edző: Domokos Lajos.

Másodjára a bajnokság szegedi esélyesével néztek farkasszemet az egerszegiek.

ZTE RK-SZTE EHÖK

1:3 (15, -17, 20, 26)

ZTE: Markó, Németh B., Molnár B., Tompa, Koós, Gőczi. Csere: ifj. Gyenes, Horváth R., Kovács R., Légrádi (liberó), Kőrösi (liberó).

Vasárnap reggel az egységes és erős Nyíregyháza ellen nyertek az egerszegi fiúk.

Az egerszegi Koós Krisztián leütése után útban a labda a parkettre
Fotó: Jóna István

GLPSE Nyíregyháza-ZTE RK 2:3

(21, -23, -20, 23, -9)

ZTE: Horváth R., Németh B., Molnár B., Koós, ifj. Gyenes, Gőczi. Csere: Tompa, Horváth D., Kőrösi (liberó), Légrádi Á. (liberó).

A záró mérkőzésen a koncentráció volt a kulcs.

ZTE RK-Felsővárosi MÁV Előre 1:3 (-26, 19, 21, 17)

ZTE: Horváth R., Németh B., Molnár B., Gőczi, Koós K., Horváth D. Csere: Markó, ifj. Gyenes, Tompa, Kovács, Kőrösi (liberó).

- Új játékosokat próbáltunk beépíteni ezúttal, akik a kezdeti bizonytalanság után megtalálták a helyüket - mondta Domokos Lajos, a ZTE RK edzője. - A Szeged ellen volt esélyünk nyerni, picit sajnálom, hogy nem sikerült. A Nyíregyháza ellen viszont bravúrgyőzelmet szereztek a fiúk. A végére elfogyott a koncentrációnk és ez vereséget eredményezett. Ez a lebonyolítási rendszer nem fekszik nekünk, de hazai pályán megmutattuk, hogy lehet számolni velünk.

A következő fordulóban, március 11-én Székesfehérváron gyűlnek össze a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!