Sport

2016.02.03. 13:57

A Bozsik-filozófia szellemében százötven győztese volt a teremtornának

Zalaegerszeg - A Csács-NSE szervezésében, az OTP-Mol Bozsik Program keretében zajlott le a közelmúltban az I. Futsal teremtorna az Izsák iskolában, az U 11 és az U13-as korosztály képviselői számára.

Kerkai Attila

Az egész napos tornán az Andráshida SE, a Pókaszepetk SE, a Z. Tungsram SE, a Zalaszentiván SE és a Csács-NSE csapatai vettek részt, délelőtt az U11-es, míg délután az U13-as küzdelmekben. A Bozsik Program filozófiájának megfelelően ezeken a tornákon nem hirdetnek győztest, a lényeg, hogy minden gyermek játsszon és minél többet mutasson meg abból, amit az edzéseken gyakorol. De a látottak alapján elmondható, hogy az U11-es korosztályban az Andráshida SE, az U13-as korosztályban pedig a Csács-NSE együttesei mutatták a legjobb formát, hiszen valamennyi találkozójukat megnyerték. Több mint 150 gyermek játszott a csapatokban, a legjobb egyéni teljesítményeket pedig az edzők javaslatai alapján külön oklevéllel díjazták.

Az Andráshida (sárgában) és a házigazda Csács-NSE csapatai is megmérkőztek egymással a torna keretében
Fotó: Pezzetta Umberto

Ennek megfelelően az U11-es korosztályból Fábián Barnabás (Andráshida SE) a jó szervezőjátékáért, Szabó Márton (Pókaszepetk SE) a jó védő- és szervezőfutballjáért, Nagy Marcel (Tungsram SE) védőjátékáért, Peti Soma (Zalaszentiván SE) jó támadójátékáért, valamint Szőke Bence (Csács-NSE) kiváló védő- és szervezőjátékáért vehetett át elismerő oklevelet. Az U13-s korosztályban hasonló indoklással Stárics Kristóf (Andráshida SE) szervezőjátékáért, Gaál Rebeka (Pókaszepetk SE) csupa szív, gólerős játékáért, Horváth Szabolcs (Tungsram SE) jó csatárteljesítményéért, Kovács Norbert (Zalaszentiván SE) jó támadójátékáért, Paksy Zsombor (Csács-NSE) pedig kiváló kapusteljesítményéért kapott elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!