Sport

2015.08.04. 11:56

A gyermekotthon nyári tornája - Az egerszegi műfüves ideális helyszín volt a hat csapat vetélkedéséhez

Zalaegerszeg - Hat csapat vetélkedett a megyei gyermekvédelmi központ megyeszékhelyi otthonának minap megrendezett focikupáján.

Kerkai Attila

A viadal immár hagyományos, hiszen az MLSZ zalai igazgatóságával együttműködve második éve rendezik már meg, úgy, hogy negyedévente a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ valamennyi szakmai egységét meghívják rá. Az idei tavaszi és nyári fordulón a Büntetés Végrehajtás sportot szerető munkatársai is részt vettek.

Most sem az eredmény, hanem a játék volt az elsődleges, az egerszegi műfüves pálya pedig ideális helyszíne volt a remekül sikerült kupának. Az erőpróbán összesen 47 gyermek kergette a labdát, és a rend kedvééért: győzött a BV csapata a szentlászlói lakásotthon és a zalaegerszegi gyermekotthon előtt.

A résztvevők csoportképe az eredményhirdetés után. A gyerekek nyakában az elmaradhatatlan érem Fotó: ZMLSZ

Az MLSZ gondoskodott a helyszínről, szendvicset, csokoládét, üdítőt kaptak a gyerekek, a csapatok pedig kupákat vehettek át. A trófeákon és az érmeken kívül az együttesek focilabdát is kaptak, az Egyesület az Egészséges Zalai Közösségekért segítségével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!