Sport

2017.04.22. 13:00

A jövő hét sportműsora

Futsal, kosárlabda és teke is megtalálható a jövő heti sportprogramok között.

ZH-információ

ÁPRILIS 24., HÉTFŐ

A férfi futsal NB I-ben folytatódik az alsóházi rájátszás. A zalaegerszegi Göcsej SK a sereghajtó Bőnyt fogadja 19 órai kezdettel, a Zalakerámia-sportcsarnokban.

ÁPRILIS 27., CSÜTÖRTÖK

A férfi kosárlabda NB I A középszakaszának felsőházában a Zalakerámia-ZTE KK 19 órai kezdettel hazai pályán játszik, méghozzá az éllovas Alba Fehérvár ellen.

ÁPRILIS 29., SZOMBAT

A férfi teke Szuperligában az utolsó fordulóra maradt a szezon csúcspontja: a ZTK-FMVas 10 órától látja vendégül az éllovas Szegedi TE-t.

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a 29. forduló keretében mindkét zalai alakulat szombaton lép pályára: 17 órai kezdettel a Hévíz az Érdi VSE-t fogadja, míg a Tarr-Andráshida a III. Ker. TVE vendége lesz.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban két mérkőzést játszanak szombaton: 11 órai kezdettel az éllovas Nagykanizsa a Semjénházát fogadja, míg 16 órától Gellénháza-Lenti TE összecsapást rendeznek a 25. fordulóban.

Nemes Attila és a ZTK-FMVas a bajnoki címért küzdhet Fotó: Katona Tibor

A férfi kosárlabda NB II-ben véget ér az alapszakasz. A Nyugati-csoportban éllovas Hévíz 18 órától Oroszlányban játszik a 24. fordulóban, míg a Zalaegerszegi KK egy órával később kezd, idehaza (Ostoros-csarnok) a Siófoki Kosársuli ellen.

A férfi kézilabda NB II Északnyugati-csoportjában a Keszthelyi Georgikon DSE 18 órai kezdettel Várpalotán vendégeskedik. Ugyanebben az időpontban a Délnyugati-csoportban érdekelt Nagykanizsai Izzó SE-nek Siklóson lesz jelenése.

ÁPRILIS 30., VASÁRNAP

A labdarúgó NB II-ben a 32. forduló kerül sorra, melynek keretében a ZTE FC 18 órai kezdettel a Sopron együttesét fogadja.

A női labdarúgó NB II 19. fordulójában a ZTE FC a Paksot látja vendégül.

A labdarúgó megyei I. osztályú bajnokság vasárnapi párosítása (minden meccs 16 órától): Zalakomár-Zalalövő, Teskánd-Szepetnek, Pókaszepetk-Türje, Zalaszentgrót- Csesztreg, Csács-Nemesapáti-Kiskanizsa.

A női kézilabda NB II-ben a Délnyugati-csoportban 2. helyen álló Hévíz 11 órai kezdettel a Hort-Csepel vendégeként játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!