Sport

2017.05.13. 08:05

A jövő hét zalai sportműsorából

Összeszedtük a legfontosabb programokat, nehogy lemaradjon róla!

Zalai Hírlap

MÁJUS 15., HÉTFŐ

A férfi futsal NB I alsóházi rájátszásában a sereghajtó Göcsej SK az előtte álló FTC-t fogadja a Zalakerámia Sportcsarnokban. Ha a hazaiak megfelelő különbséggel megnyernék a találkozót, előrébb léphetnének a tabellán az osztályozós helyre.

MÁJUS 16., KEDD

A férfi kosárlabda élvonal rájátszásában a negyeddöntő harmadik mérkőzésére kerül sorra a Zalakerámia-ZTE KK és a Szolnoki Olaj KK között. Lapzártánk pillanatában még nem lehetett tudni, hogy 2-0-s zalai vezetésről vagy 1-1-ről folytatódik-e a párharc, mindenesetre az újabb randevú 19 órai kezdettel esedékes a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban.

MÁJUS 19., PÉNTEK

Ha szükség lesz rá, negyedszer is összecsap a férfi kosárlabda NB I A negyeddöntőjében a ZTK KK és a Szolnok. A párharc 18 órai kezdettel a Tisza-parti városban folytatódhat.

A férfi futsal NB I alsóházi rájátszásában négy napon belül másodszor is összecsap a Göcsej SK és az FTC: a kezdési idő ezúttal 21 óra, a helyszín pedig a főváros.

MÁJUS 20., SZOMBAT

Még három forduló lesz hátra az NB III-as labdarúgó-pontvadászatból, amikor a Nyugati-csoportban mindkét zalai érintett, a Hévíz SK és a Tarr-Andráshida is itthon játszik. A 18 órakor kezdődő találkozók keretében előbbi a Budapest Honvéd második csapatát, utóbbi pedig a Puskás II-t fogadja.

A női labdarúgó NB II-ben a ZTE FC hazai pályán zárja a szezont. Az egerszegiek 11 órakor a PMFC-Keresztes Lovagokat látják vendégül a Városi Sportcentrumban.

Három fordulóval a szezon zárása előtt a 28. kör kerül sorra a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A szombati mérkőzések (mind 17 órakor kezdődik): Gyenesdiás-Pókaszepetk, Lenti- Semjénháza, Csesztreg- Nagykanizsa, Türje-Kaposvár, Szepetnek-Gellénháza, Zalalövő-Zalaszentgrót.

A héten biztosan eljut a végkifejletig a ZTE KK- (fehérben Drungilas) Szolnok negyeddöntő

MÁJUS 21., VASÁRNAP

Ha eddig nem, ezen a napon biztosan eldől a ZTE KK és a Szolnok férfi kosárlabda-csapatainak párharca az NB I A rájátszásában: a párharc ötödik mérkőzése után legkésőbb kiderül, melyikük léphet a legjobb négy közé. A mindent eldöntő csata 18 órakor kezdődik Zalaegerszegen.

A labdarúgó NB II 36. fordulójában (ezen kívül még két összecsapás van hátra a szezonból) a ZTE FC 18 órai kezdettel a Csákvárt látja vendégül. A vendégek a középmezőny alján tanyáznak.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában egyetlen meccset játszanak vasárnap (17 óra): Zalakomár-Teskánd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!