Sport

2016.02.10. 16:29

A Kanizsai Vadmacskák SE fontos győzelme a Baja ellen

Nagykanizsa - Az első két negyedben eldöntötte soros bajnokiját a női kosárlabda amatőr NB I-ben a negyedik helyen álló Kanizsai Vadmacskák SE együttese a Bajai NKK ellen.

Kühne László

Kanizsai Vadmacskák- Bajai NKK 73-62 (19-8, 19-16, 20-20, 15-18)

Amatőr női NB I Nyugati csoport kosárlabda-mérkőzés. Nagykanizsa, 70 néző.

Jv.: Tóth K., Németh A.Kanizsa: Fekete (17/6), Fuisz (18), Hegyi (7/3), Horváth E. (2), Kardos (17). Csere: Herman A. (10), Bánhegyi (2), Gutai, Horváth N., Zsámár, Scheiber. Vezetőedző: Gábor Erzsébet.

Fuisz Viktória (a labdával) most is sokat tett a csapat sikeréért Fotó: Szakony Attila

Jól kezdődött a találkozó a kanizsaiak számára és az első negyed utolsó két percében Fekete Csilla és Fuisz Viktória kosaraival tíz pont fölé nőtt a különbség két csapat között. A második tíz percben továbbra is jó ritmusban támadtak a hazaiak és Kardos Réka is csatlakozott a hazaiak eredményes „kontingenséhez”. A találkozó 18. percére már 21 pontosra hízott a KVSE előnye, innen azonban a Bajai NKK még tudott zárkózni.Nagyszünet után felváltva estek a kosarak, majd Herman Aliz egyéni teljesítménye „tett arról”, hogy ismét húsz fölé kússzon a különbség. Az utolsó játékrészben már inkább a küzdelem dominált, a végére pedig Fekete és Kardos pontjai tették biztossá, hogy a két együttes között kétszámjegyű maradjon a különbség.

Gábor Erzsébet: „Az első húsz percben nyújtott jó teljesítményünkkel sikerült megszereznünk a számunkra nagyon értékes győzelmet.”Jók: az egész kanizsai csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!