Sport

2016.02.03. 14:13

A Lap-Land nyerte a Farsang-kupát

Hévíz - Az idei téli szezon sem maradt el úgy, hogy ne rendezzék meg Hévízen a Farsang-kupa teremlabdarúgó tornát a megyei III. osztály Keleti-csoportjában részt vevő együttesek számára.

Kerkai Attila

Pontosabban elsősorban a keleti együttesek számára írják ki a tornát, ám mellettük indulhatnak más csoportokban szereplő együttesek is, illetve amatőr csapatok.

Az idei viadalon 14 alakulat indult, és három csoportban kezdődtek a küzdelmek, melyek után kialakult a legjobb nyolc mezőnye, s innen már egyenes kieséses rendszerben rostálódott tovább a mezőny. Az elődöntőben a Lap-Land 2-1-re győzte le a Hévíz II B legénységét, a Zalaszántó pedig 1-0-ra a Karmacsot. A Hévíz II B-Karmacs bronzcsatában a rendes játékrészben nem született gól, büntetőkkel (3-2) a hévíziek örülhettek végül. A fináléban is szoros csata következett, a Lap-Land ebben egy góllal (1-0) jobbnak bizonyult a Zalaszántónál és nyerte meg a tornát.

A győztes Lap-LAnd együttese

A viadal után egy különdíj talált gazdára, méghozzá a gólkirályi cím, amit Nagy István (Lap-Land) érdemelt ki a szervezők tájékoztatása szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!