Sport

2017.04.21. 17:35

A lélektani előny megvan, de egy bravúr most még kell

A ZTE NKK NB I A-csoportos női kosarasai most már elhihetik, hogy valóban képesek megverni a DVTK-t. Csütörtökön megtették ezt, de vasárnap (18.30) Miskolcon még újabb bravúr kellene az igazi sikerhez.

Kerkai Attila

A ZTE NKK női együttese kellemes élményt szerzett mindazoknak, akik látták a DVTK-Miskolc elleni találkozóját az NB I A-csoportban az 5-8. helyért kiírt rájátszásban. Gáspár Dávid csapata 77-69-re legyőzte a jóval esélyesebb DVTK-t, vagyis az egerszegi lányok nem beszéltek a levegőbe, amikor azt hangoztatták, hogy szeretnének egy bravúrt elérni. A DVTK ellen idegenben ez nem sikerült, de csütörtökön már igen, így a két csapat vasárnap (18.30) újra megmérkőzik egymással, hogy döntsenek a továbbjutásról. Ami biztos, hogy a ZTE NKK nagyon akarta a harmadik mérkőzést, míg a miskolciak egyáltalán nem... A lélektani előny most a ZTE NKK-nál van, de a DVTK erős csapat, hazai pályán meg jóval esélyesebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!