Sport

2017.01.24. 15:45

A listavezető kiszáll a sorozatból

Nagykanizsa - A Kanizsa Teniszcentrumban 2012 januárja óta már az 50. fedett pályás teniszversenyt rendezték. Ez volt a mostani sorozat ötödik állomása, melyre már nyolc településről érkeztek versenyzők.

Kühne László

A jubileumi teniszverseny jól is sikerült, a döntőben színvonalas mérkőzésen a zalaegerszegi fiatal páros Balázs Bence-Paál Barnabás győzött a Minor Levente-Rácz Attila nagyatádi páros ellen.

- Balázs Bencének jól sikerült az utolsó versenye ebben a sorozatban, ám mivel a jövő hónapban betölti a 18. életévét és mint ranglistás nem szerepelhet nálunk, sok sikert a további pályafutásában - fűzte a győztes páros egyik tagjának szerepléséhez Baranyás Zoltán szervező.



A jubileumi verseny díjazottjai érmekkel a nyakukban és okleveleikkel az eredményhirdetés után
Fotó: a szerző

A vigaszágat a Horváth Zoltán-Kiss László, a Röpte TC versenyzői nyerték küzdelmes mérkőzésen.

Végeredmény: 1. Balázs Bence-Paál Barnabás (ZTE TK), 2. Minor Levente-Rácz Attila (Nagyatád), 3. dr. Füle Lajos-dr. Füle Attila (Energia Nagykanizsa) és Lévai Csaba-Tóth Attila (Energia Szabadidősport Klub-Röpte TC)

A pontverseny állása: 1. Balázs Bence és Paál Barnabás 70-70 pont, 3. Nagy Béla (Marcali) és Lévai Csaba 55-55, 5. Péntek István (Kanizsa TC) 48.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!