Sport

2016.07.23. 12:40

A második fordulót rendezték az Aquacity strandröplabda-bajnokságban

Az első fordulónál valamivel kevesebb csapat nevezett az eredetileg július 16-ra kiírt fordulóra, amelyet a rossz időjárás miatt halasztottak egy héttel későbbre, azaz július 23-ra.

Jóna István

A strandröplabda-bajnokság második fordulójára is női, férfi és vegyes páros kategóriákban nevezhettek a csapatok.

- Akik az elmúlt hétvégén ráértek volna, azok most jelezték, hogy nyaralnak, és ezért nem tudtak jönni. – tájékoztatott Horváth Richárd, a ZTE RK feladója, a bajnokság szervezője.

Újak viszont érkeztek, árulta el a szervező, aki örömmel konstatálta, hogy a fürdővárosból, Hévízről is megtalálták a rendezvényüket. Mellettük és a helyi játékosokon kívül Lentiből, Vasvárról, Komlóról, Sümegről és Dabroncról is érkeztek strandröpizők.

A 17 nevezett csapatból a férfi és a vegyes kategóriában mérettették meg magukat a legtöbben. A strandröplabda-bajnokság harmadik, egyben záró fordulóját augusztus 13-án rendezik, ahol a forduló bajnokai mellett összesített bajnoki címeket is kihirdetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!