Sport

2017.01.18. 19:25

A még fiatalabbak is pályára léphettek

Nagykanizsa - Tartja ötödik pozícióját a Nyugati-csoport tabelláján a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda-csapata, mely legutóbb a Tatai SE-t győzte le biztosan.

Kühne László

Kanizsai Vadmacskák SE- Tatai SE 63-48 (16-3, 20-20, 15-15, 12-10)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Bálind A., Koncsek.

Kanizsa: Fekete 17/9, Fuisz 19, Hegyi 2, Zsámár 13, Bánhegyi 9. Csere: Gutai, Kovács R. 2, Kötő 1, Scheiber, Sánta, Szőlősi, Ács. Edző: Gábor Erzsébet.

Fehérben Hegyi Vivien (9-essel) és a takarásban látható Fekete Csilla védekezik a Tatai SE elleni mérkőzésen
Fotó: Gergely Szilárd

Jól koncentrálva kezdte a meccset a Vadmacskák, mely Fuisz Viktória és Zsámár Lili kosaraival a negyed közepére 12 ponttal elhúzott, és előnyét meg is tartotta a negyed végéig. A második tíz perc elején hazai részről főleg Fuisz és Bánhegyi Beatrix volt eredményes, aztán a tataiak felzárkóztak öt pontra. Jól jött a játékrész végére időzített 10-2-es hazai etap Fekete Csilla és Fuisz révén.

Nagyszünet után a játék minden elemében továbbra is nagykanizsaiaknak ment jobban, a találkozó 25. percére már 20 pont fölé nőtt a különbség. A záró felvonásban ismét Fuisz és Zsámár remekelt, így pályára léphettek a még fiatalabbak is. A KVSE előnye a meccs végére ugyan valamelyest csökkent, de a siker nem forgott veszélyben.

Gábor Erzsébet: A mérkőzés során végig vezetve, magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet.

Jók a zalaiak közül: Bánhegyi, Fekete, Fuisz, Zsámár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!