Sport

2016.08.25. 16:20

Magyar Kupa: A Nagykanizsa és a Zalakomár főtáblás

Gellénháza/Nemesapáti - A labdarúgó Magyar Kupa megyei sorozatában lejátszották az elődöntőket. A két győztes, a Zalakomár és a Nagykanizsa már az országos táblára jutott, a harmadik továbbjutó sorsáról a jövő szerdán (17.30) rendezendő Csács-NSE-Gellénháza találkozó hivatott dönteni.

Zalai Hírlap Sport

Olajmunkás Gellénháza- Flexibil-Top Zalakomár

2-2 (2-1) - 11-esekkel: 4-5

Gellénháza. Jv.: Vincze G.

Gellénháza: Cseresnyés - Turi, Balogh A., Keszei, Pintér, Ferenczi, Vincze, Szabó B., Bognár, Horváth L. (Dávid), Odonics. Játékos-edző: Bencze Péter.

Zalakomár: Tóth Pajor M. - Tóth-Pajor Sz., Horváth T. (Kuti), Szelei, Horváth Zs. (Horváth I.), Fenusz, Tarnóczai, Takács, Horváth J., Madarász (Kovács K.), Fábián. Edző: Mutter Attila.

Kemény, férfias mérkőzést játszott a két csapat. A Gellénháza kétszer is vezetett, de a Zalakomár másodszor is egyenlített. A rendes játékidő után egyből a büntetőpárbaj következett: mindkét fél egy-egy lehetőséget kihagyott. Következett a hatodik sorozat, amiben a hazaiak 11-ese kimaradt, a komári nem, így a vendégek örülhettek.

Gólszerzők: Odonics, Ferenczi, ill. Fenusz, Madarász.

Szalai Dániel büntetőjét lövi: ezzel nyert a Nagykanizsa
Fotó: Katona Tibor

Csács-NSE-Nagykanizsa 0-1 (0-1)

Nemesapáti. Jv.: Kubicsek M.

Csács-NSE: Kozma - Sági, Éder, Horváth Pé., Csik, Lukács (Horváth A.), Lepár, Bandics, Kámán, Horváth Pa., Mihalecz. Edző: Kovács Imre.

Nagykanizsa: Szabó Á. - Kotnyek, Papp T., Csáki, Hóbor, Rácz, Kisharmadás, Nagy B., Újvári (Orbán), Kulcsár (Péter), Szalai (Péntek). Edző: Gombos Zsolt.

Gólszerző: Szalai.

 

A 33 percig tartó mezőnyfölényét nem tudta kihasználni a hazai csapat, ekkor viszont egy ártalmatlan helyzetben a felszabadítani akaró Csik Z. kezezett a 16-oson belül, ami után 11-es járt: a megítélt büntetőt Szalai magabiztosan értékesítette. Innentől kezdve a vendégcsapat rutinosan őrizte előnyét és az egyenlő erők küzdelméből most a Nagykanizsa csapata került ki győztesen.

Címkék#Magyar Kupa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!