Sport

2017.04.16. 16:15

A Nagykanizsa nyerte megyei csúcsrangadót

A labdarúgó megyei bajnokság I. osztályában vasárnap rendezték meg a tavasz rangadóját, amikor a két bajnokesélyes, a Kaposi Transport Csács-NSE fogadta az UFC Nagykanizsa együttesét. A találkozón egy büntető döntött a kanizsaiak javára.

Kerkai Attila

Kaposi Transport Csács-NSE – UFC Nagykanizsa  0-1 (0-0)

Nemesapáti, 700 néző. Jv.: Kubicsek M. (Kubicsek S., Fellner).

Csács-NSE: Kozma – Kozári, Lepár, Somogyi, Csongár, Héder, Horváth Pa., Horváth Pé., Horváth A., Domján, Mihalecz P. Edző: Kovács Imre.

Nagykanizsa: Szabó Á. - Boros, Papp T., Csáki, Kulcsár, Rácz, Péter P., Gerencsér, Orbán, Nagy G., Péntek A. Edző: Gombos Zsolt.

Gólszerző: Nagy G. (83. - 11-esből).

Kiállítva: Somogyi 875.), ill. Papp T. (75.).

Vasárnap szépszámú nézősereg előtt rendezték a csúcsrangadót, amikor a második helyezett Csács-NSE az egy ponttal előtte álló éllovas Nagykanizsát fogadta. Sokan úgy tartották, hogy  a találkozó akár a későbbi bajnoki címet is eldöntheti. Nem sokat ismerkedtek a csapatok, hiszen egymásnak ugrottak, ám gól az első félidőben nem esett. A házigazda Csács-NSE ugyan betalált, de les címén ezt nem adták meg. Nagyon sok néző érkezett Kanizsáról is, így a hangulatra nem lehetett panasz. A félidő közepétől a vendégek is egyre többet veszélyeztettek.

A második félidőben is maradt a férfias küzdelem. A hajrához közeledve kettős kiállítás történt, Somogyi és Papp is ütésért kapott pirosat. Ezt követően egy büntető döntött, amikor a 83. percben Szalai felvágásért megítélt 11-est Nagy G. értékesítette,  s ezzel a Nagykanizsa nagyon értékes sikert ért el a legfőbb riválisa otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!