Sport

2017.03.13. 18:01

A női kézilabda-utánpótlásnak rendeztek tornát

Zalaszentgrót - A kézilabda-utánpótlás számára a közelmúltban megrendezett Husz Ferenc Emléktorna elérte célját.

Kerkai Attila

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) támogatásával a Zala Megyei Kézilabda Szövetség és a Zalaszentgróti Női Kézilabda Club szervezésében zajlott le a torna a szentgróti csarnokban. A viadalon ott volt dr. Soós Kálmán, az MKSZ játékvezetői bizottságának elnöke, és Varga Sándor a zalai szövetség vezetője is. A tornán Zalaegerszeg, Hévíz, Vonyarcvashegy, Zalaszentgrót és Nagykanizsa leánycsapatai küzdöttek, korosztályok szerint.

Az eredményhirdetés utáni pillanatok - öt zalai településről érkeztek csapatok a szentgróti csarnokba
Fotó: ZNKC

Eredmények. U9-10-es korosztály: Zalaszentgrót- Vonyarcvashegy 18-4. U11-12: Zalaszentgrót-Nagykanizsa 7-22. U13-14: Zalaszentgrót-Hévíz 5-13, Vonyarcvashegy-Zalaegerszeg 22-25, Zalaszentgrót-Vonyarcvashegy 10-20, Hévíz- Zalaegerszeg 14-15. Végeredmény: 1. Zalaegerszeg, 2. Vonyarcvashegy, 3. Hévíz, 4. Zalaszentgrót. Különdíjak. Legjobb kapus: Török Fruzsina (Zalaegerszeg). Legjobb mezőnyjátékos: Holczer Zsófia (Hévíz). Gólkirály: Csíkos Luca (Vonyarcvashegy).

A fiatalok tornája után a Husz Ferenc egykori tanítványai alkotta Zalaszentgrót a Vasvárral játszottak barátságos mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!