Sport

2017.02.22. 16:40

A Pintér István Emléktornán a Nagykanizsai Izzó SE és a Csurgói KK fiataljai győztek

Nagykanizsa - A Magyar Kézilabda Szövetség, a Zala Megyei Kézilabda Szövetség és a Nagykanizsai Izzó SE közös rendezésében a nagykanizsai Zsigmondy-csarnokban Pintér István Emléktornát tartottak.

Kerkai Attila

Az utánpótláskorú fiúk versenyeztek az U14-es és az U10-es korosztályokban és jó színvonalú csatákat láthattak az érdeklődők. Mindkét korosztályban külön elismerték az egyéni teljesítményeket is, a legjobbak különdíjban is részesültek.

U10, a végeredmény: 1. Nagykanizsai Izzó SE, 2. Egerszegi KK, 3. Keszthely Georgikon DSE. Különdíjak. Legjobb kapus: Gáspár Bálint (Egerszegi KK). Legjobb játékos: Lendvai Szabolcs (N. Izzó SE). Gólkirály: Tóth Levente (N. Izzó SE).

A Pintér István Emléktornán részt vett csapatok közös csoportképe az eredményhirdetés után Fotó: a szerző

U14, a végeredmény: 1. Csurgói KK, 2. Nagykanizsai Izzó SE, 3. Keszthely Georgikon DSE, 4. Egerszegi KK. Különdijak. Legjobb kapus: Bordás Gergő (Csurgó). Legjobb játékos: Hajmási Ákos (N. Izzó SE). Gólkirály: Szíjártó Máté (Csurgó). A díjakat Pintér Tamás, Pintér István fia, Varga Sándor, a Zala megyei Kézilabda Szövetség elnöke és Farkas Tibor, a Nagykanizsai Izzó SE elnöke adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!