Sport

2016.07.22. 18:01

A sportág legjobbjait köszöntötték

Nagykanizsa - A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség folytatta a hagyományt, és ünnepélyesen köszöntötte az elmúlt versenyév általa megválasztott legjobbjait.

Kerkai Attila

A nagykanizsai Vasemberházban tartott ünnepségen Jakabfi Imre, a szövetség elnöke köszöntötte a meghívottakat, és adta át a legjobb versenyzőknek választott sportolóknak az elismeréseket.

Csoportkép a díjkiosztó végén. Ülnek (balról): Salamon Sára, Horváth Anna, Czigányné Bízó Mária, Tóthné Szász Kinga, Madaczki Mirella. Álló sor: Szerdahelyi Krisztofer Domián Dávid, Jakabfi Imre, Emec Meil, Tóth István, Berdár Norbert, Takács Péter, Czémán Tamás Fotó: Szakony Attila

Az utánpótlás korúaktól a felnőttekig több kategóriában hirdettek győztest. Íme a lista:

Újoncok: Horváth Anna (Kanizsa Sörgyár SE) és Czémán Tamás (Hévíz). Serdülők: Salamon Sára (K. Sörgyár SE) és Domián Dávid (K. Sörgyár SE). Ifjúságiak: Szalai Anna (Hévíz) és Raposa Roland (Hévíz). Felnőttek: Madacki Mirella (K. Sörgyár SE) és Berdár Norbert (K. Sörgyár SE). Legjobb csapat: a K. Sörgyár SE női és férfi együttese. A legjobb edző: Bízó Mária (Murakeresztúr).

A díjátadóval egy időben adták át az érmeket a megyei bajnokság dobogósainak is, így a győztes Zalakaros, a második Zalakomár és a harmadik helyezett K. Sörgyár SE II. csapatainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!