Sport

2015.09.11. 18:49

A triál-sorozat zárása - Ideális terepre találtak a motorosok a Faludi-síkon

Gyenesdiás - Az idei esztendőben is a település Faludi-síkon kialakított triál motorpályáján ért véget a szakág Triál Magyar Kupa-sorozata, melyet az összetettben Lenner Tamás nyert meg.

Góth Imre

A rendező First Section Trial Team először a földből, kőből, betonból, fából és gumiból kialakított öt pályán szabadedzéssel és látványos bemutatókkal népszerűsítette a sportágat. A három nehézségi fokozat közül mindenki felkészültségének megfelelően választhatott. Az indulók fizikai erőnlétüket alaposan próbára tették, amikor négyszer motoroztak végig a pályákon. A látványos motortáncoltatás és szikláról-sziklára ugrás közben nem csak a felborulásra, hanem a büntetőpontot érő lábletételre is nagyon kellett figyelni mindenkinek.

Eredmények, gyenesdiási sorrend piros kategóriában: 1. Lenner Tibor, 2. Farkas Attila, 3. Farkas Zoltán. Kék: 1. Pémer Tamás, 2. Szalóki István. Sárga: 1. Csizmazia Barnabás, 2. Csizmazia Botond, 3. Kohl János.

A 2015-ös Trial Kupa Sóskut, Nyitra és Salzstiegl kettős fordulója, és a gyenesdiási verseny eredményével kialakult összesített sorrend a következő: 1. Lenner Tibor, 2. Csizmazia Barnabás, 3. Csizmazia Botond, 4. Farkas Attila, 5. Farkas Botond, 6. Pemer Tamás.

Fotó: Góth Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!