Sport

2017.07.20. 16:00

A nemzetközi bajnokságra készülnek a keszthelyi teniszezők

KESZTHELY A Helikon TC rendezte meg idén is a szenior korú teniszezők vidékbajnokságát. A verseny továbbra is népszerű, 30 férfi és 12 hölgy küzdött a különböző korosztályokban, egyéni, páros és vegyespáros számokban.

Góth Imre

Mindenki igyekezett legjobb formáját nyújtani a 33 fokos melegben. A leghosszabb játékot és a legszebb labdameneteket hozó párharc 2 óra 32 percig tartott. De a többi mérkőzés is alaposan megizzasztotta az indulókat, illetve jó szórakozást nyújtott minden érdeklődőnek.

Az első helyezettek korcsoportok szerint. Nők, 60+: Szűcs Mária. 65+: Bércesi Julia. 70+: Péterffy Erzsébet. Női páros: Szűcs M., Pető E. Férfiak, 35+: Farkas Kornél, 50+: Eke László. 60+: Milosákovics János. 65+: Dürgő György. 70+: Mészáros László. 75+: Dr. Csohány János. Férfi páros 110+: Szabó Zs., Farkas K. 120+: Dr. Hajba Cs., Milosákovics J. 140+: Berkes P., Homródi P. Vegyes páros 110+: Szűcs M., Czinege I. 130+: Berkes M., Berkes P.

Két férfi győztes, Farkas Kornél (balról) és Eke László közt Horváth Imre, a Helikon TC elnöke Fotó: A szerző

Az idén fennállásának 60. évfordulóját ünneplő Helikon TC augusztus végén házi tornával készül megemlékezni a jeles évfordulóról. Illetve újra jó házigazdái szeretnének lenni a Magyarország Nemzetközi Szenior Bajnoksága Lénárt László Emlékversenynek, melynek elkezdték az előkészületeit. A 41. versenyt közösen rendezik a szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért egyesülettel. Az augusztus 28. és szeptember 2. közti, ITF A kategóriájú verseny iránt nagy az érdeklődés, az elmúlt években alkalmanként közel húsz országból 300-nál több versenyző indult itt. Idén is legalább ekkora érdeklődésre lehet számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!