Sport

2017.02.22. 19:20

A ZTE csapata nyerte az emléktornát

Zalaegerszeg - Ötödik alkalommal rendezték meg a labdarúgó öregfiúk Bolemányi János Emléktornáját. A viadalra öt csapat szeniorjai jöttek el, valamennyien régi jó ismerősök.

Kerkai Attila

A ZTE legendás kapusának emlékére megrendezett öregfiúk emléktornán sok régi ellenfél, de mondhatni, ma már barát lépett egymás ellen pályára. Többen a résztvevő csapatok közül akár három együttesben is szerepelhettek volna, például Vidóczi József, az Olajbányász, a ZTE és a Haladás mezét is magára ölthette aktív pályafutása során. A színvonalas futballt hozó találkozókon sok volt élvonalbeli labdarúgó találkozhatott újra. Az eseményen Bolemányi János családtagjai is részt vettek, de sok régi szurkoló és csapattárs is tiszteletét tette az egerszegi sportcsarnokban.

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa támad, az Olajbányász két játékosa, Szabó István és Popovics Lajos mellett Fotó: Katona Tibor

A végeredmény: 1. ZTE FC, 2. Nagykanizsai Olajbányász, 3. Szombathelyi Haladás VSE, 4. Keszthely, 5. Andráshida. Különdíjak. A torna legjobb kapusa: Németh Gábor (Haladás VSE). Legjobb játékos: Popovics Lajos (Nagykanizsa). Gólkirály: Sebők József (ZTE FC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!