Sport

2016.07.22. 18:24

A ZTE FC és a Hévíz idehaza

Zalaegerszeg – Újabb edzőmérkőzések előtt állnak a zalai NB-s futballcsapatok, melyek közül az NB II-es ZTE FC és az NB III-as Hévíz szombaton idehaza, míg az ugyancsak harmadik vonalbeli Tarr Andráshida Sárváron szerepel.

Kerkai Attila

A ZTE FC együttese az NB II-ből kiesett Ajka csapatát fogadja szombaton 18 órától a ZTE-stadionban. Az egerszegiek szerdai fellépése a grúz Tbiliszi ellen jól sikerült, hiszen nyertek, Daru Bence sérülése viszont kellemetlen. A győztes gólt szerző támadó nyaka húzódott meg, nincs komolyabb sérülésről szó. A hét végén is szeretné a szakvezetés, hogy a bő keret tagjai azonos terhelést kapjanak, így az első csapatból lesznek (főleg a sérülés után visszatérők), akik az U19-es csapattal tartanak, Szlovéniába utaznak. Az NB III-as zalai csapatok közül a Hévíz 17 órától a Szekszárd csapatát látja vendégül a fürdővárosban, míg a Tarr Andráshida ugyanezen a napon 10.30-tól Sárváron lép pályára. Mindkét csapat készül a rajtra, viszont várható még változás a keretekben. Úgy tudjuk, hogy az Andráshidától távozik Kovács György, aki megyén belül válthat csapatot, hiszen Hévízen is szívesen látnák.

Címkék#foci#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!