Sport

2016.09.19. 14:22

A ZTE FC idegenben, a Hévíz, az Andráshida, a Gellénháza és a Nagykanizsa is itthon játszik

Zalaegerszeg - Szerdán rendezik a labdarúgó Magyar Kupa 128-as főtáblájának további mérkőzéseit és öt zalai együttes is érdekelt lesz ezekben a párharcokban.

Kerkai Attila

A múlt héten már rendeztek mérkőzéseket (ezeken az NB I-es csapatok találkozóira került sor), s mint már beszámoltunk róla, a Zalakomár 7-0-ra kikapott a Gyirmót együttesétől, így búcsúzott a zalai együttes a további küzdelmekről.

Az összecsapások zömét viszont most szerdán rendezik és öt zalai együttes is érdekelt lesz a párharcokban.

A zalaiak közül egyedül a ZTE FC játszik idegenben, hiszen a kiírás szerint minden esetben, az alacsonyabb osztályban szereplő csapat a pályaválasztó. A ZTE a Tolna megyei I. osztályban érdekelt Teveli MEDOSZ vendége lesz. A többi Zala megyei csapat viszont idehaza fogadja ellenfeleit. Az NB III-as Tarr Andráshida az NB II-ben élcsapatnak számító Balmazújvárost látja vendégül, a Hévíznek pedig a szintén másodosztályú Szeged 2011 lesz a vendége. A megyei I. osztályú Gellénházai Olajmunkás csapata NB III-as vendéget fogad, méghozzá a Közép-csoportban szereplő Dunaharaszti MTK-t. A szintén megyeis Nagykanizsa FC a Vas megyei I. osztályban érdekelt és jelenleg a második helyen álló Celldömölki VSE-t látja vendégül.

Valamennyi találkozón egy mérkőzés dönt a továbbjutásról és mindegyik összecsapás szerdán 15 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!