Sport

2017.03.21. 18:25

A ZTE FC női együttese a Videotont győzte le

Zalaegerszeg- A női NB II-es labdarúgó-bajnokságban a tavaszi második fordulóban megszerezte második győzelmét a szezonban a ZTE FC együttese.

Gergály György

ZTE FC-Videoton FC
3-2 (3-2)

Zalaegerszeg, 50 néző. Jv.: Major Zs.

ZTE FC: Tolnay - Major(Németh), Kovács, Bedő, Tauker (Sümeghy) - Király, Luczi, Császár, Horváth (Györgyfalvay) - Szegedi, Gáspár. Edző: Jandovics Jenő.

Zalai gólszerzők: Gáspár, Császár, Luczi.

Az egerszegiek nyolcasa, Gáspár Krisztina (fehérben) gólt is lőtt,  itt a fehérvári Gergics Milénával fut versenyt Fotó: Szekeres Péter

A házigazdák mindenképpen nyerni akartak a jó középcsapatnak számító vendégek ellen. Jandovics Jenő edző remekül felkészítette csapatát. Az első húsz perc végén már vezetett a hazai együttes, és irányította a játékot. Harminc perc után pedig már két gól volt a ZTE előnye, de egy balszerencsés öngól után szépített a vendégcsapat. Igencsak mozgalmas lett a félidő vége, hiszen a házigazdák újabb gólt szereztek, de a Videoton a félidő utolsó percében betalált. Fordulás után is lendületesen játszott a ZTE, uralta a játékot, sőt a hajrában 11-eshez jutottak a zalaiak, amelyet elhibáztak. Ezúttal ez is belefért...

A végig lelkesen játszó ZTE FC megérdemelten győzte le a jó erőkből álló Videotont. Az egerszegieknek ez volt a második sikerük a bajnokságban.

Jandovics Jenő: "Le a kalappal a lányok előtt, végig lelkesen és motiváltan játszottak, megérdemelték a három pontot. A ma mutatott teljesítményünkre a továbbiakban is lehet építkezni."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!