Sport

2017.07.20. 16:00

A ZTE KK tovább keresi a légiósokat

ZALAEGERSZEG Julian Norfleet után Adomas Drungilas is más csapatot választott a légiósok közül, akiknek a bajnoki bronzérmes Zalakerámia-ZTE KK a szezon végeztével ajánlatot tett. Emmanuel Ubilla viszont még nem nyilatkozott arról, elfogadja-e a zalaiak újbóli hívását.

Kerkai Attila

Az ZTE KK a sikeres szezon után három légiósának is ajánlatot tett a következő bajnokságra, akik közül ketten már biztosan másutt folytatják a pályafutásukat. Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője szerint viszont nagy meglepetés nem érte őket, annak ellenére sem, hogy valóban, továbbra is szívesen látták volna Norfleetet és Drungilast is a csapatban.

Fehérben Drungilas szenved az Alba Fehérvár elleni elődöntő egyik mérkőzésén. Sikeres szezon után sok jó ajánlat Fotó: Pezzetta Umberto

- Ilyenkor nem csak egy ajánlatot kap a játékos, illetve az ügynöke - szögezte le az ügyvezető. - Drungilas a második számú centerjelöltünk volt, akiben elsősorban gondolkodtunk, ő a héten mondta vissza az ajánlatunkat. Folyamatosan keressük a legjobb megoldást, rengeteg játékos anyagát kapjuk meg, illetve szerezzük be. Elkésve nem vagyunk, bár mi is azt szerettük volna, ha mostanra már jobban összeállt volna a kép a légiósok ügyében. Továbbra is tartani akarjuk eredeti célkitűzésünket, hogy augusztus utolsó két hetének kezdetére valamennyi új légiósunk a csapattal készüljön.

Emmanuel Ubillával kapcsolatban a zalai ügyvezető annyit jegyzett meg: szeretnék, ha maradna, ám ahogy a többiek esetében, egy nagyon sikeres és jó szezon után neki is vannak komoly ajánlatai más országokból.

A ZTE KK a nyári átigazolási szezonban eddig egy külföldi játékos szerződtetését jelentette be: az amerikai Braxton Reeves érkezik a hátvéd posztra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!