Sport

2017.04.14. 17:35

A ZTE NKK most szeretne egy bravúrt

Zalaegerszeg - Szerdán dőlt el, hogy a ZTE NKK élvonalbeli női kosárlabdacsapatának a következő ellenfele, immár az 5-8. helyért zajló rájátszásban a DVTK lesz. A két csapat vasárnap Miskolcon kezd.

Kerkai Attila

Méghozzá azért, mert az eredeti szombati időpont megváltoztatását csütörtökön kérte a DVTK, aminek értelmében vasárnap 18.30-kor kezdenek. A második mérkőzést jövő csütörtökön Zalaegerszegen rendezik 16 órától, s ha szükséges lesz, akkor a harmadik összecsapás jövő vasárnap lesz újra Miskolcon.

Az immár Eb-kerettag Nagy Dóra nevelőegyesülete ellen lép pályára Miskolcon Fotó: Pezzetta Umberto

A DVTK kemény párharc után esett ki a Győrrel szemben a negyeddöntőben, hiszen mindössze egy pont döntött a harmadik összecsapáson. A ZTE NKK tehát Miskolcon kezd, s emlékeztettük Gáspár Dávidot egy korábbi nyilatkozatára, miszerint az 5-8,. helyért zajló sorozatban vár majd egy bravúrt csapatától...

- Igen, megismétlem, most szeretnénk egy bravúrral kirukkolni - mondta Gáspár Dávid. - Ami arra vonatkozna, hogy továbblépünk ebből a párharcból és végül az 5-6. helyért játszhatnánk. Ám azt gondolom, ha csak egy meccset nyernénk a nagyon erős DVTK ellen, önmagában az is bravúr lenne. Két amerikai légiósától ugyan a bajnokság vége előtt megvált a miskolci csapat, de így is nagyon erős a kerete, de ezt nem is kell külön kihangsúlyozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!