Sport

2017.03.24. 18:35

A ZTE NKK szombaton Miskolcon lép pályára

Zalaegerszeg - Az NB I A-csoportos női kosárlabda-bajnokságban is az alapszakasz utolsó fordulója következik, melyben a ZTE NKK szombaton 18 órától a DVTK-Miskolc vendége lesz.

Kerkai Attila

Az egerszegiek legutóbb két hete léptek pályára, amikor viszont egy nagy bravúrt értek el idehaza, hiszen legyőzték a PEAC-Pécs együttesét.

- A végeredményt illetően a helyzetünkön már nem változtat az utolsó forduló, maradunk hetedikek, de a miskolciak is hatodikak - hallottuk Gáspár Dávidtól, az egerszegiek vezetőedzőjétől.

Gáspár-Szalay Virágék szombaton Miskolcon játszanak Fotó: Pezzetta Umberto

- A DVTK csapatának kiváló kerete van, számunkra olyan motiváció van erre az összecsapásra, hogy bebizonyítsuk: nincs 30 pont különbség a két csapat között. Idehaza ugyanis ennyivel kaptunk ki tőlük. És előttünk áll a jövő héten a Magyar Kupa nyolcas döntője is, így a pécsi viadalra is szeretnénk készülni. Sérült nincs, illetve csak annyi, ami egy hosszú bajnoki sorozat ezen időszakában már előjön a játékosoknál, ám ezek kisebb problémák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!