Sport

2014.10.01. 16:10

A ZTK jó helyzetben

Varasd - Szerdán folytatódott a tekézők Európa Kupája a horvátországi városban, csütörtökön pedig eldől, hogy a selejtezők után mely csapatok jutnak a négyes döntőbe.

Kerkai Attila

A férfiaknál a ZTK-FMVas képviseli a magyar színeket, melyből szerdán Fehér László és Kozma Károly lépett pályára. Előbbi 600, míg utóbbi 573 fát ütött, így három ember után (kedden Fehér Zoltán 610-ig jutott), a ZTK együttese 1783 fával, a második helyről várhatja a mai napot, amikor újabb három tekés lép pályára. Mindez kedvező a zalaiak szempontjából, ugyanis a legjobb négy közé jó esélyük van bekerülni.

A nőknél a ZTE-ZÁÉV TK csapata is résztvevője az Európa Kupának. Kedden Airizer Emese 497 fával nyitott, ami után szerdán Csurgai Anita hozta a magas fát (583), Horváth Katalin pedig 517-es teljesítményt produkált. Az egerszegieknek így már nehéznek tűnik bejutni a legjobb négy közé, de nem lehetetlen a feladat. Szerdán este, lapzártakor nőknél még pályán volt néhány együttes, így eddig az időpontig nem lehetett tudni, hányadik helyről folytatják a zalaiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!