Sport

2016.07.28. 15:55

Ajkán szerdán kikapott, szombaton Csáktornyán játszik a Hévíz futballcsapata

Hévíz – Szerda este Ajkán játszott előkészületi mérkőzést a Hévíz SK NB III-as rajtra készülő labdarúgó-csapata.

Varga Andor

Ajka–Hévíz 2-1 (1-0)

Ajka, 100 néző.

Hévíz: Jánosa – Bolla, Szabó (Czibor), Major, Rácz – Szántó (Baldauf), Szí-Péter (Damina), Polareczki, Tóth G. (Tóth B.) – Nedelkó (Bohata), Pálfi D. (Pálfi P.). Vezetőedző: Erdélyi Tibor.

A zalaiak gólszerzője: Polareczki.

A mérkőzés folyamán – melyen „osztálytársak” találkoztak, hiszen a következő szezonban a tavaly még NB II-es Ajka is az NB III Nyugati-csoportjának tagja lesz – zömmel a mezőnyben folyt a játék, a kapuk keveset forogtak veszélyben. Abból a kevés alkalomból a hazaiak kétgólos előnyre tettek szert, a zalaiak pedig a végén szépíteni tudtak. A Hévíz SK közlése szerint a meccsen a küzdelem dominált, de örvendetes, hogy a zöld-fehérek játéka meccsről meccsre szervezettebb.

A zalaiak szombaton csáktornyai tornán finomíthatják tovább a gépezet működését. A résztvevők 18 órai kezdettek 1-szer 60 perces meccseket játszanak. A program: Hévíz–NK Zavrc (szlovén II. osztály),     Zavrc–NK Medimurje Cakovec (horvát III.), Cakovec–Hévíz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!