Sport

2017.07.21. 16:55

Alsóerdő: hegyikerékpáros nemzeti bajnokság

Vasárnap a zalaegerszegi Alsóerdőn a legjobb hazai hegyikerékpárosok randevúznak.

Varga Andor

A megyeszékhelyen az elmúlt hétvégén csúcsosodtak a Restart Fesztivál programjai, a szervezők reményei szerint pedig a hegyikerékpárosok olimpiai szakágának nemzeti bajnoksága méltó megkoronázása lesz a sportos rendezvényeknek.

Kerékpáros tréning közben az alsóerdei pálya egyik akadálya felett. Több csapat is edzőtáborozott a megyeszékhelyen az elmúlt napokban Fotó: Szabó Zoltán

A város 2011-ben adott otthont legutóbb hasonló szintű viadalnak. Ez évre azonban a házigazda Femat-ZKSE számos változást eszközölt. Új a fő pálya nyomvonala, illetve kijelöltek még négy kört az erdőben, melyeken korosztályos versenyek zajlanak majd le. A versenyközpont most is az egykori napközis tábor területén lesz, az első futam (legfeljebb 9 éves gyerekeknek kiírt nyílt, tehetségkutató viadal) 9 órakor rajtol, 9.30-tól jönnek az utánpótlásfutamok, az elit kategóriát 14 órakor indítják. Eredményhirdetés 17.10-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!