Sport

2012.07.02. 19:43

Andráshida SC: indulnak az NB III-ban

Andráshida - Megtartotta közgyűlését az Andráshida SC, melyen a legfontosabb határozat annak bizonyult: a megyei bajnokságot nyerő labdarúgók indulnak az NB III-as küzdelmekben.

Bóbics László

- Előzetesen tárgyaltunk a szponzorainkkal, s nekik is az volt a megállapításuk, hogy lépjünk magasabb osztályba – jelentette ki Kugler László, a Tarr Sprint Andáshida SC elnöke. - Támogatóink úgy látják, hogy ha kell, akkor az eddigi támogatási összeget felemelik. Arról is döntöttünk, hogy újabb támogatókat szeretnénk megnyerni, amire néhány héten belül reális esély van. Úgy értékeltünk, hogy az NB III-hoz szükséges összeg rendelkezésünkre fog állni.

- Úgy tudjuk tisztújítás is volt.

- Igen, néhány posztra új ember került, így a jövőben velünk dolgozik Kiss Árpád, Májer Tamás, Pál Péter és Pethő István is. A ZMLSZ-nél érdeklődtünk és az új TAO-pályázatunk elfogadását valószínűsítik, így a létesítményünket tovább korszerűsíthetjük. A működési támogatás mellett elsősorban az edzőpálya talajának javítása és a világítás kiépítése a legfontosabb feladat.

- Erősíteni is akarnak?

- Igen, kizárólag zalaegerszegi és zalai kötődésű labdarúgókat szeretnénk igazolni. Valamennyi csapatrészben szükségünk van egy-két új emberre. A ZTE-vel szeretnénk feltámasztani azt a kapcsolatot, amely akkor működött, amikor NB III-asok voltunk. Ebből a kontaktusból mind a két együttes profitálhat. A két klub öszszefogásával és a közös együttműködésben gondolkodunk. Megfogalmazódott az a döntés is, hogy a megyei harmadosztályban szereplő csapatunknak lesz tartalék gárdája, vagyis két együttessel lépünk pályára. Ebben csak andráshidai vagy olyan futballisták kerülhetnek, akik már futballoztak együttesünkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!