Sport

2016.08.29. 19:20

Arany- és ezüstérem a világkupa-viadalon

Nagykanizsa - Bicsák Bettina, a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE mozgássérült asztaliteniszezője remekül szerepelt Barcelonában, a III. Para TT Spanish Open elnevezésű világkupa versenyen.

Kühne László

Egyéniben a négyes csoportban két orosz vetélytársát megverte (egyaránt 3:2-re), majd egy japán lánytól kikapott (2:3). A döntőbe jutásért egy orosz, védekező stílusú ellenfelet győzött le simán 3:0-ra, majd a döntőben a csapatban vele induló német lánytól kapott ki 3:2-re.

Bicsák Bettina két döntőt is vívott Barcelonában Fotó: archív

Csapatban az orosz második számú egységet, valamint a japán csapatot verték meg német társával 2:0-ra, majd a döntőbe jutásért az orosz-angol vegyes csapatot szintén 2:0-ra múlták felül. A változatosság kedvéért a fináléban az orosz első csapatot ugyancsak 2:0-val múlták felül. Csapatban tehát minden mérkőzésükön nyerték a páros találkozót. Egyéniben az első mérkőzésen Bettina játszott, a másik két mérkőzésen pedig német társa lépett asztalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!