Sport

2017.03.31. 15:51

Ausztriában indította a hegyikerékpáros szezont a ZKSE

Ausztriában, a Langenlois térségében megrendezett Kamptal Classic elnevezésű hegyikerékpáros versenyen indította a szezont a Femat-ZKSE alakulata.

Varga Andor

De nem csak az egerszegiek tettek így: 600 versenyző volt ott a rajtnál. Európa minden szegletéből érkeztek sportolók, sok válogatott is itt mérte fel erejét, világkupa szintű mezőny gyűlt össze.

Szabó Léna az osztrák versenyen, útban az első hely felé
Fotó: Kamptal Classic Trophy

A ZKSE eredményei. Master2, férfiak: 17. Dervalics Gábor. U19, fiúk: 53. Sylvester Balázs. U9, lányok: 2. Szücs Borbála, 3. Kálmán Luca. Fiúk: 5. Sebestyén Márton, 6. Szép Damján. U11, lányok: 1. Szabó Léna, 3. Szücs Júlia. Fiúk: 5. Kálmán Dániel Ákos. U13, lányok: 7. Bruchner Regina, 13. Vitkovics Vanda. U15, lányok: 17. Foki Hanna. Fiúk: 21. Tóth Dominik.

A versenyzők 220 méter szintemelkedéses körön versenyeztek. Horváth Szabolcs, a ZKSE elnöke elmondta: a jó helyezések értékét növeli, hogy a fiataloknak eddig nem voltak osztrák eredményeik, így mindenkit az utolsók közt szólítottak rajtba. Persze legközelebb már nem így lesz...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!