Sport

2016.05.23. 20:41

Az Aramis állította meg a Göcsej SK menetelését - Először kapott ki a megyeszékhelyi együttes az alsóházban

A hatodik fordulót rendezték hétfőn este a férfi futsal NB I alsóházi rájátszásában. A Göcsej SK, a közvetlen rivális Aramis SE vendégeként játszott.

Jóna István

Aramis SE-Göcsej SK 4-0 (1-0)

Budaörs, Jv: Szilágy Norbert (Veres, Katona)

Göcsej SK: Cseresznyés, Borsi, Kottán, Apatini, Halmos, Csere: Szőke, Horváth E., László, Bogyó, Nagy, Major, Sámson, Horváth D. edző: Bagó Gábor

Gólszerzők: Héger, Jovánczai, Pap, Roni

Kiállítva: Szőke Á. (24.)

Rangadóhoz mérten nagy lendülettel kezdtek a csapatok. Mindkét oldalon adódtak helyzetek, de a zalaiak ismét hadilábon álltak a helyzetkihasználással. A 10. percben egy pontosan végigjátszott támadás végén előnyhöz jutott a fővárosi együttes. A Göcsej mindent megtett az egyenlítésért, de az utolsó passz hiányzott a gólszerzéshez.

A második játékrész elején Szőke Ádámot második sárga lapja után kiállította a játékvezető és ez megzavarta a vendégeket. Az Aramis öt perc alatt háromszor is betalált és eldöntötte a találkozó sorsát. A zalaiak öt megnyert mérkőzés után hagyták el vesztesen a parkettet.

Bagó Gábor: - Minden csapat életében van olyan mérkőzés, amikor semmi sem jön össze. Nekünk ez most következett be. Akár reggelig is játszhattunk volna, akkor sem sikerült volna gólt szereznünk. Katasztrófa nem történt, megyünk tovább és szeretnénk mielőbb bebiztosítani első osztályú tagságunkat.

A 6. forduló másik eredménye: Déli Futsal - Rubeola Football Club 6-1 (1-1)

A Göcsej SK a 7. fordulóban, május 27. pénteken 19 órától a Rubeola FC csapatát fogadja a Városi Sportcsarnokban.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!