Sport

2016.10.17. 17:05

Méltó ellenfele volt a Göcsej SK a Szekszárdnak

Zalaegerszeg - Remek hangulatú mérkőzést játszott vasárnap a női futsal NB I-ben a Göcsej SK és a vendég listavezető.

Jóna István

Göcsej SK Sport 36-Szekszárdi FC 1-2 (1-1)

Zalaegerszeg, 200 néző, Jv: Vincze G.

Göcsej SK: Kiss - Marsai, Orbán, Horváth, Lehota. Csere: Fábián, Boda, Nagy, Németh, Megyeri. Edző: Major Gábor.

Gólszerzők: Megyeri, ill. Szekér, Ganzer.

Fehér szerelésben az egerszegi Orbán Szandra a vendégvédők közt Fotó: Jóna István

Némi tapogatózás után a 3. percben Szekér remek cselek után juttatta előnyhöz a vendégeket (0-1). Marsai szinte azonnal egyenlíthetett volna, de lövése a jobb kapufáról csorgott oldalra. Nagyobb sebességre kapcsoltak a hazaiak, helyzeteik is akadtak, de játékukba sokszor csúszott hiba. Valamivel a zalaiak voltak aktívabbak és harcosabbak, aminek meg is lett az eredménye: a félidő utolsó percében Megyeri labdaszerzés után egyenlített.

Szünet után mindkét oldalon akadt kapusbravúr, illetve Marsai ismét eltalálta a kapufát. A vendégek a 36. percben szerencsés góllal kerültek újra előnybe: Ganzer szabadrúgása a védőkről csorgott a hálóba. Szorongatott a Göcsej, de egyenlítenie nem sikerült.

Major Gábor: A játék képe alapján bármelyik csapat nyerhetett volna. Méltó ellenfelei voltunk a Szekszárdnak, küzdelmes mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert. Gratulálok ellenfelünknek és a saját csapatomnak is!

A Göcsej október 29-én Debrecenbe látogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!