Sport

2016.05.04. 14:05

Az idény legjobb játéka is kevés lett

Nagykanizsa - Ha nem negyven perces a Kanizsai Vadmacskák női amatőr NB I-es kosárlabda együttesének találkozója, továbbjutást is ünnepelhetett volna a DVTK U23-as csapata ellen, végül azonban a miskolciak játszhatnak a 9. helyért.

Kühne László

Kanizsai Vadmacskák SE-DVTK Miskolc U23

85-82 (17-12, 16-26, 30-21, 22-23)

Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Szalai Zs., Németh S.

Kanizsa: Fekete (20/12), Fuisz (30/3), Bánhegyi (4), Hegyi (3/3), Kardos (28). Csere: Horváth E., Herman A., Karancz, Zsámár. Vezetőedző: Gábor Erzsébet.

Fuisz Viktória 30 pontig jutott, és ő is jól játszott Fotó: Szakony Attila

Ugyan a találkozó elején a vendégek vezettek, Fekete Csilla és Fuisz Viktória azonban megfordították a mérkőzés állását és a 8. percre már tízzel mentek a hazaiak. A vendégek védekezést váltottak, amivel a KVSE támadójátéka ritmusát veszítette. Fordított a DVTK, de a nagyszünet után a Vadmacskák fokozatosan dolgozták le hátrányukat. A záró felvonásban továbbra is nagy akarattal, jó teljesítményt nyújtva játszottak a kanizsaiak és összesítésben le is dolgozták kilencpontos hátrányukat. A nagy rohanásban azonban a vendégek higgadtabbak voltak. A Vadmacskák SE győzött, de tízzel kellett volna, hogy ők játszanak a 9. helyért a folytatásban.

Gábor Erzsébet: „A szezon legjobb játékával sikerült legyőznünk a DVTK A-csoportos csapatának játékosaival megerősített miskolciakat.”

Jók: Kardos, Fekete, Fuisz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!