Sport

2017.08.08. 18:50

Az Izzó új edzővel készül - Az NB II-es férfi kézilabdacsapat vezetése a fejlődést hiányolta

NAGYKANIZSA A Nagykanizsai Izzó SE NB II-es férfi kézilabdacsapata is megkezdte a felkészülést az új bajnoki idényre. A csapat életében azonban a nyári szünet alatt történt egy jelentős változás.

Kühne László

Marczinka Csabától, az egyesület szakmai vezetőjétől tudtuk meg, hogy már nem az együttest tavaly irányító Takács Balázs ül a nagykanizsai együttes kispadján.

- Takács Balázs helyére a Rinyamenti KC korábbi trénerét, Madarász Pétert szerződtettük Nagyatádról - fogalmazott az egyesület vezetésének részéről Marczinka Csaba. - Hogy mi áll a döntés hátterében? Úgy ítéltük meg, hogy csapatunk elmúlt két szezonbeli tizedik helyezése után váltásra van szükség. Úgy láttuk, hogy az együttes sem eredményességben, sem pedig játékban nem mutatott fel kellő fejlődést ebben az időszakban. Ezért is kerestük meg Madarász Pétert, a Csurgón testnevelő tanárként is dolgozó szakembert, és kértük fel a csapat irányítására.

A nagykanizsai Babati Szabolcs helyzetben az Izzó egyik tavaly őszi meccsén - Fotó: archív/Szakony

További hír a kanizsaiak háza tájáról, hogy a felkészülést a Mindenki sportpályáján kezdték meg a kézilabdázók, annak ellenére, hogy gyakorlatilag már az egyesület birtokába került az egykori NTE-csarnok. A korábbi vasutas létesítményben azonban még munkálatok egész sora van hátra addig, amíg mérkőzéseket is lehet majd rendezni benne, így nagyon valószínűnek látszik, hogy a Nagykanizsai Izzó SE a bajnoki mérkőzéseit is még a Zsigmondy-csarnokban rendezi meg az ősz folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!